Desi nu are inca motive sa creada ca va reintra in posesia masinii care i-a fost furata, marti, din parcarea din fata Senatului, senatorul PSD, Marius Tudor Munteanu este plin de sperante, mai ales ca i-au fost date asigurari de catre Politie ca autoturismul personal, un Volkswagen Passat, nou, nu a parasit teritoriul tarii.
„Am primit toate informatiile ca masina mea mai este in tara. A fost pusa in alerta si Politia de frontiera si, oricum, masina este data in urmarire generala”, a spus senatorul Munteanu. Cu toate ca stie de „metodele” hotilor, care transforma o masina in piese doar in cateva ore, senatorul spera sa nu fie si el printre ghinionisti. „Am temerile mele, pentru ca mi-am dat seama ca a fost vorba de o banda foarte bine pusa la punct, de fapt asa mi-a spus si Politia, daca au reusit ei sa fure o masina cu un sistem electronic de siguranta si cu inchidere centralizata”, mai spune Munteanu.
Volkswagenul Passat pe care i l-au furat era o masina gri metalizat, noua, luata in leasing, cu nr. de inmatriculare B-018292-02/03, al carei pret se situeaza in jurul sumei de 25.000 de euro. In plus, masina avea un sistem de securitate performant. Surse din Comisia de aparare din Senat cred chiar ca nu ar trebui exclusa ipoteza existentei unui alt rand de chei. Conform spuselor senatorului Munteanu, masina a fost furata la ora 5-6 dimineata, din parcarea Senatului, loc unde el isi parcheaza de obicei autoturismul.
„Personal, am incredere in capacitatea Politiei Romane, chiar daca, din punct de vedere tehnic, nu este dotata suficient cu tot felul de aparate performante. Mi s-au dat insa asigurari ca se face tot posibilul”, spune Munteanu, care crede ca oricum „cazul lui” este unul interesant pentru Politie, date fiind metodele de sustragere. Tot ce spera este ca masina sa nu fi fost transformata in piese. „Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. Sper sa o fi furat sa o vanda in stare de functionare si nu in piese. Doamne fereste, daca au si dezmembrat-o”, mai spune, destul de ingrijorat, senatorul PSD.
Se pare ca parcarea Senatului a fost si cu alte ocazii, un loc „de atractie” pentru hoti. Surse din Senat ne-au spus ca fara masina personala a ramas si un SPP-ist de la Senat, iar altor persoane le-au mai fost sustrase diferite lucruri din masinile personale, in timpul zilei, chiar daca locul de parcare pare, la prima vedere, extrem de sigur.

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă