De Valentina Postelnicu,

Senatorul Șerban Nicolae s-a aflat la dezbaterea legilor justiției, în plenul Camerei Deputaților, în banca destinată deputaților. Deputatul USR Cosette Chichirău a postat pe pagina de Facebook o înregistrare video în care intră într-un dialog cu senatorul PSD, iar invectivele încep să curgă.

Șerban Nicolae a început să comenteze, din bancă, atitudinea celor de la USR, care filmau dezbaterea din plen și transmiteau live toate declarațiile de la tribună. ”Aștia își dau declarații unul la altul, a spus Șerban Nicolae. El a continuat. ”Asta nu are nicio meserie, o asistată social”.

”Și penalii sunt în Parlament”, a răspuns deputata USR.

”Penală este mama care v-a făcut nesimțită”, a venit replica lui Nicolae.

Cosette Chichirău a început să îl întrebe pe Șerban Nicolae ce face în plen: ”Ce lege discutăm aici?, a întrebat ea.

”Aia e bună, leafa mărită de Guvernul PSD. Dar nu vă e rușine să încasați bani nemunciți?”, a intervenit Șerban Nicolae, acuzând-o că nu știe care sunt cele 700 de amendamente.

”Ce căutați aici? Sunteți senator”, a spus Chichirău, către colegul ei.

”Aveți mâncare între dinți, mâncarea aia de deputat”, a venit replica senatorului PSD.

”Mă insultă dar nu este o problemă. Domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român, și fură, împreună cu grupul infracțional organizat”, i-a spus Chichirău.

”Eu nu am furat nimic, doamnă, nu fiți nesimțită. Ia căutați un coleg alfabetizat, care să vă scrie o plângere penală la adresa mea. Nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă. Căutați un coleg care a terminat clasa a doua, care să vă scrie o plângere penală la adresa mea, dacă eu am furat”, a spus Nicolae.

”Dumneavoastră ați fost un șofer. Sunteți șofer la Grupulul Infracțional Organizat”, a afirmat deputata USR.

”Dumneavoastră sunteți atât de proastă încât este incredibil ce spuneți. Demonstrați-mi că am fost șofer”, a replicat .

”Avem poze”, i-a răspuns Cosette Chichirău.

”Poze? CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal. Acum ce să facem?”, a venit imediat replica lui Șerban Nicolae.

”Dumneavoastră aveți CV? Care sun calificările dumneavoastră? Că distrugeți românia și furați România, bucată cu bucată? Acolo e treaba dumneavoastră. Eu nu înțeleg ce căutați aici. A, știu, dacă vă prinde legea, trebuie să scăpați de pușcărie”, a spus și reprezentanta USR.

Schimbul de replici s-a încheiat după ce Șerban Nicolae a numit-o pe Cosette Chichirău ”doamna Căcărău”, iar aceasta i-a replicat că este un ”infractor”.

Citește și: Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan: ”Organizațiile PSD din Ardeal sunt vândute vechiului PD, aflat acum în PNL”

Mister dezlegat: d-asta l-a lovit Anamaria Prodan pe Alexa. A dat cărțile pe față
GSP.RO

Mister dezlegat: d-asta l-a lovit Anamaria Prodan pe Alexa. A dat cărțile pe față

Florin Busuioc explică de ce și-a părăsit primul copil. 'Visul meu se împiedica de...'
Unica.ro

Florin Busuioc explică de ce și-a părăsit primul copil. 'Visul meu se împiedica de...'

Vedeta de la noi are un trecut controversat, dar acum a luat-o pe calea bisericii! Înainte era sexy, acum s-a îngrășat, dar nu-i pasă!
Viva.ro

Vedeta de la noi are un trecut controversat, dar acum a luat-o pe calea bisericii! Înainte era sexy, acum s-a îngrășat, dar nu-i pasă!