Mergi direct la conținut »
Serghei Lavrov va efectua, joi, o vizită în Coreea de Nord
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Serghei Lavrov va efectua, joi, o vizită în Coreea de Nord

Serghei Lavrov va efectua, joi, o vizită în Coreea de Nord

Ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov, va efectua, joi, o vizită în Coreea de Nord a anunțat agenția de știri nord-coreeană citându-l pe șeful diplomației de la Phenian, Ri Yong Ho.

Informația a fost confirmată și de biroul de presă al Ministerului de Externe din Rusia. Lavrov, va vizita Coreea de Nord pe 31 mai și va purta discuții cu omologul său despre situația din peninsula coreeană.

Vizita șefului diplomației ruse la Phenian vine în contextul în care Coreea de Nord și Statele Unite pun la punct ultimele detalii privind summitul istoric dintre Donald Trump și Kim Jong-un care este programat să aibă loc pe 12 iunie la Singapore.

În aceste zile, mai mulți oficiali de top ai Coreei de Nord, printre care și unul dintre apropiații lui Kim Jong-un, generalul Kim Yong-chol, au plecat în SUA pentru a pregăti summitul Trump-Kim. Kim Yong-chol va fi cel mai important oficial nord-coreean care ajunge în Statele Unite în ultimii 18 ani.


Citește și: Financial Times: UE vrea să redirecționeze fonduri destinate țărilor din estul și sud estul Europei către state precum Grecia, Italia și Spania


Close
Închide
  Close