Mergi direct la conținut »
Sergiu Curcă s-a spânzurat cu un cordon de la o haină. Ce a scris pe biletul de adio
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Sergiu Curcă s-a spânzurat cu un cordon de la o haină. Ce a scris pe biletul de adio

Sergiu Curcă s-a spânzurat cu un cordon de la o haină. Ce a scris pe biletul de adio

Solistul de muzică populară Sergiu Curcă s-a sinucis pe 1 ianuarie, fiind găsit în locuința sa chiar de către tatăl lui. Detalii cutremurătoare încep să iasă la iveală, la câteva ore de la descoperirea șocantă. 

Potrivit aradon.ro, Sergiu Curcă spânzurat de mânerul ușii din camera sa cu un cordon provenit de la o haină. Tânărul ar mai fi încercat în trecut să își pună capăt zilelor.

Înainte să se sinucidă, solistul de muzică populară le-a lăsat un bilet de adio familiei și apropiaților, în care i-a îndemnat să-l uite și să-l conducă pe ultimul drum.

Cei care l-au cunsocut pe Sergiu Curcă s-au arătat șocați de vestea morții sale. „Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag”, „Nu pot să cred că ai plecat printre îngeri să cânți. Nu îmi pot imagina ce te-a determinat să îți iei viața, știindu-te un doritor de viață și plin de energie”, sunt câteva din comentariile postate pe Facebook.


FOTO | O șoferiță de numai 28 de ani din Suceava a murit în ultima zi a anului, după un accident stupid

Close
Închide
  Close