De Daniel Ionașcu,

Concomitent, acesta va putea fi folosit și de către cei cu carduri Mastercard și Visa, astfel că aproape oricine îl va putea folosi. Celelalte bănci trebuie să implementeze sistemul, dacă doresc să ofere acest sistem.

De asemenea, va putea fi folosit și de clienții Edenred.

Cu ce gadgeturi poate fi folosit

Serviciul este disponibil pe iPhone, iPad, Mac și Apple Watch. Posesorii acestor dispozitive vor putea plăti cu acestea.

Fiecare achiziție prin Apple Pay este autentificată cu o simplă privire sau atingere, cu Face ID sau Touch ID, sau cu o parolă a dispozitivului.

Apple Pay funcționează pe aceleași terminale contactless pe care consumatorii le folosesc deja atunci când plătesc cu cardurile de debit sau de credit. Mai mult de 90% dintre terminalele de plată din România acceptă în prezent plăti fără contact.

Securitate

Când folosești un card de debit sau de credit cu Apple Pay, datele cardului nu sunt stocate în dispozitivul sau pe serverele Apple. În schimb, fiecare tranzacție este autorizată printr-un cod de securitate dinamic unic.

În cazul în care dispozitivul iPhone este pierdut sau furat, numărul de cont digital (token-ul) alocat poate fi imediat dezactivat de instituția financiară, fără nevoia de a înlocui cardul Visa.

Apple a lansat recent chiar și un card, însă acesta nu este disponibil.

Compania vrea să își crească veniturile din servicii, după ce vânzările de iPhone-uri au început să scadă la nivel mondial.

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni