De Livia Lixandru,

Cătălin Botezatu nu este de acord cu violența, indiferent de circumstanțe și condamnă cu fermitate comportamentul iubitului Danielei Crudu.

„Nu mi-a venit să cred când am auzit! Nu sunt de acord niciodată cu astfel de violențe și mai ales ca bărbat să dai într-o femeie, indiferent când te mult te aduce ea în stare să faci acest lucru, nu are nici măcar o justificare! Duritatea este inexplicabilă în astfel de cazuri.

Pe de altă parte, dacă un bărbat a ajuns să facă așa ceva este posibil ca și Daniela să îl fi determinat să fie atât de violent! Poate unele femei ‘și-o cere’, așa cum se spune pe românește, sigur a făcut ea ceva, însă nu trebuia să se termine atât de urât. Îmi pare rău pentru Cruduța este o persoană mișto, carismatică, atât de veselă mereu și de frumoasă, încât sper să își revină și să își ia viața în piept fără iubitul acesta croat”,  a spus Cătălin Botezatu pentru Wowbiz.ro.

Cătălin Botezatu susține că poate înțelege o dragoste cu năbădăi, dar nu și atunci când se ajunge efectiv la mutilare ca în cazul de față. În opini sa, indiferent că ar fi vorba despre iubire, bani sau aventură o astfel e relație nu merită, iar Daniela Crudu ar trebui sa o ia de la capăt.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

„Când o femeie ajunge la un astfel de moment în relația ei, este clar că nu mai există iubire. Sau poate fi și o iubire cu năbădăi, dar repet, una este să mai atingi în glumă sau să îi dai o palmă ușoară unei femei, lucruri cu care nu sunt de acord, dar în fine… poate fi o dragoste de acest gen în unele relații, și alta este când se ajunge ca aici la mutilare! Îngrozitor!

Accentuez, când lucrurile se întâmplă așa, indiferent cât ai iubi pe cineva, trebuie să renunți naibii la tot, fiindcă nu mai este respect și nu mai este nimic care să te țină lângă acel bărbat.

De aceea, cred că Daniela trebuie să își urmeze calea și punct! Oricâtă iubire, bani sau aventură ar fi la mijloc! Nu merită!„, a mai menționat designerul.

Citeşte şi:

Confirmare oficială: Parchetul General a clasat dosarul ce o viza pe Carmen Iohannis chiar în ziua în care Libertatea a întrebat și i s-a răspuns că dosarul era în cercetare in rem!

Interviu cu ambasadoarea Chinei la București despre criza provocată de coronavirus: ”Epidemia a expus și unele dintre punctele noastre slabe”

Tânăr de 25 de ani suspect de coronavirus, internat la Timișoara. A îngrijit bolnavi infectați cu noul virus în Germania

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală