MENIU CAUTĂ

Shakira: concert in picioarele goale

Distribuie

Departe de a umple stadionul, asa cum sperasera organizatorii, cei 25.000 de fani care s-au prezentat luni seara la intalnirea cu Shakira pe stadionul Dan Paltinisanu, din Timisoara, au avut parte de un spectacol de cinste. Vedeta a dansat, a cantat… desculta, a stat de vorba cu spectatorii si a schimbat cinci tinute pe parcursul concertului care a durat o ora si 40 de minute.


Shakira si-a lasat fanii sa o astepte pe stadion timp de doua ore. DJ Ben, care a evoluat in deschidere, nu prea i-a multumit pe cei prezenti, care ardeau de nerabdare sa o vada pe cea pentru care au batut atata drum. Shakira si-a facut aparitia pe scena dupa ora 22.15, intr-o tinuta sport si desculta si a salutat publicul in romana. Dupa prima piesa, „Estoy aqui”, vedeta le-a reprosat fanilor ca sunt prea retinuti, ceea ce s-a dovedit a fi doar o impresie, caci publicul s-a dezlantuit pe celebrele melodii ale Shakirei.

Unduirile artistei au fost primite cu ovatii de spectatori, care au cantat o data cu ea cunoscuta „La tortura”. Interpreta a avut astfel ocazia sa constate ca publicul stie versurile cantecelor sale.

Printre spectatori s-au aflat si vedete: Irinel Columbeanu si Monica Gabor, Catalin Botezatu, Elena Basescu, Iulia Fratila, Virgil Iantu si viitoarea lui sotie etc. Cu putin timp inainte de concert, Shakira a primit din partea Consiliului Timis un leu aurit, simbol al Timisoarei, si o caricatura realizata de Stefan Popa Popa’s. Dupa concert, desi s-a aratat interesata de petrecerea pregatita de organizatori in clubul Heaven, Shakira nu a fost zarita acolo.

Ieri, la ora 12.00, cantareata columbiana inca dormea, in ciuda faptului ca o multime de fani s-a prezentat iar in fata hotelului pentru a-i scanda numele.


Vedeta si-a aranjat parul la un coafor din Timisoara


Organizatorii se asteptau ca vedeta sa paraseasca Romania ieri dupa-amiaza. Desi a fost la Timisoara insotita de o intreaga echipa de stilisti, Shakira si-a aranjat parul, inainte de concert, la cel mai renumit salon timisorean din cartierul Freidorf.


 

Comentarii