Rusoaica Ekaterina Khavchina, din ora;ul Vilyuchinsk, a intrat în mare cu cei doi copii ai săi, Valentin, în vârstă de cinci ani, și Milana, de numai șase luni, legați de ea, pentru a-i îneca, dar și pentru a se sinucide, după ce a aflat că iubitul ei din Uzbekistan era căsătorit.

În momentul în care Ekaterina era în mare cu cei doi copii, aceștia au început săplângă și au fost auziți de câteva persoane aflate în jur, care au sărit imediat să-i salveze.

Femeia a fost salvată, însă fetița ei a murit înecată, în timp ce băiețelul a încetat din viață în drum spre spital.

Potrivit sdpnoticias.com, rudele și vecinii Ekaterinei au povestit că aceasta a suferit o lovitură în momentul în care a aflat că tatăl fetiței ei era căsătorit cu o altă femeie. Acesta i-a propus și ei să se căsătorească cu el, dorindu-și o relație poligamă.

„Când ea i-a spus că nu este de acord, el s-a mutat la soția sa. Ekaterina a intrat în depresie. Spunea tot timpul că a fost abandonată și că nimeni nu avea nevoie de ea”, a povestit un vecin de-al Ekaterinei.

Acum, rusoaica trebuie să răspundă în fa’a instan’ei pentru faptele ei. Aceasta riscă o condamnare de 20 de ani de închisoare.

FOTO: Facebook

Citeşte şi:

Și-a omorât bebelușul pentru că viața de mămică nu i-a satisfăcut așteptările

Un bărbat și-a spânzurat cei patru copii pentru că soția lui voia să divorțeze

Un bărbat din Bolivia și-a otrăvit cei patru copii și apoi i-a omorât. A încercat să se sinucidă după ce a comis crimele

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult