Mergi direct la conținut »
VIDEO/ O mamă și-a lovit fetița de 3 ani pentru că nu a stat bine la poză! Reacția femeii, după ce imaginile au devenit publice
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO/ O mamă și-a lovit fetița de 3 ani pentru că nu a stat bine la poză! Reacția femeii, după ce imaginile au devenit publice

VIDEO/ O mamă și-a lovit fetița de 3 ani pentru că nu a stat bine la poză! Reacția femeii, după ce imaginile au devenit publice

Reacție revoltătoare a unei mame din China. Femeia și-a lovit fiica de numai trei ani cu piciorul pe motiv că aceasta nu a stat cum trebuie în timpul unuei ședințe foto. 

De Dana Aramă,

Înregistrarea a fost difuzată pe internet și a stârnit indignare. În filmare se observă cum fetița de numai trei ani pozează îmbrăcată într-o fustă de culoare albă și o bluză de culoare galbenă. Deși micuța se descurcă foarte bine, se pare că ceva nu a mulțumit-o pe mama ei, care a lovit-o cu piciorul în spate.

Potrivit noticieros.televisa.com, fetița, care este model pentru magazinele online cu haine pentru copii, participase la ședința foto pe durata întregii zile.

După polemicile care au apărut după difuzarea înregistrării video, mama agresivă și-a cerut scuze, afirmând că nu a vrut să-i facă niciun rău copilei.

În China, un copil care pozează ca model poate câștiga între 80 și 150 de yuani pentru o oră. Pe durata acestei ore, se așteaptă ca modelul să schimbe în jur de 15 ținute, adică în medie una la fiecare patru minute.

 

 

Citește și: AFACEREA COCAINA, PARTEA A DOUA | Bătut, nemâncat două zile și ținut într-o celulă cu alți 50 de deținuți!

 

Close
Închide
  Close