Mergi direct la conținut »
Un bătrân și-a îmbrățișat pisica, în timp ce îi ardea casa. Imagini emoționante, surprinse în Turcia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bătrân și-a îmbrățișat pisica, în timp ce îi ardea casa. Imagini emoționante, surprinse în Turcia

Un bătrân și-a îmbrățișat pisica, în timp ce îi ardea casa. Imagini emoționante, surprinse în Turcia

În stare de șoc, după ce a fost la un pas să ardă de viu, un bătrân și-a îmbrățișat pisica, în timp ce focul îi mistuia  casa. Pompierii nu au reușit să mai salveze decât una dintre cele 14 găini care au ars în incendiul devastator. Pensionarul de 83 de ani și familia sa au reușit să se salveze la timp din calea flăcărilor care le-au distrus toată agoniseala.

Ali Meșe, un pensionar din localitatea Ordular din vestul Turciei, a declanșat incendiul, după ce a a încercat să-și aprindă soba cu benzină. Pensionarul a încercat din răspuderi să stingă focul. Casa lui, construită din lemn, s-a făcut scrum, după ce o explozie a avut loc în sufragerie, notează haberturk.tv.

Vecinii au observat focul și au chemat de urgență pompierii. Militarii au reușit să-l salveze pe bătrân, pe soția lui și fiul acestora din locuința cuprinsă de flăcări.

Cu ochii înecați în lacrimi, bătrânul și-a îmbrățișat pisica salvată din foc, în timp ce casa lui era distrusă de incendiul violent.

Pensionarul spune că 13 dintre cele 14 găini ale sale au murit în timpul incendiului. Autoritățile locale au spus că vor veni în sprijinul bătrânului care a rămas fără un acoperiș deasupra capului.


Citește și FOTO| Coralia Daciu, Miss Friendship la un concurs în China. A defilat în costumul popular al bunicii, iar în liceu a fost voluntar la Salvaţi Copiii


 

Close
Închide
  Close