Mergi direct la conținut »
Și-a pus câinele să muște un polițist din județul Sălaj. Plătește acum cu propria libertate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Și-a pus câinele să muște un polițist din județul Sălaj. Plătește acum cu propria libertate

Și-a pus câinele să muște un polițist din județul Sălaj. Plătește acum cu propria libertate

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a fost arestat preventiv, după ce și-a pus câinele să muște un polițist din județul Sălaj. Individul, care a făcut un scandal echipajul de Poliție, este acuzat de ultraj și de distrugere.

Incidentul a avut loc în satul Sici, comuna Pericei din județul Sălaj. Bărbatul a făcut prăpăd în magazinul sătesc. A făcut praf mai multe scaune, pahare și chiar o masă. Apoi, a plecat furios spre casă, scrie magazinsalajean.ro.

Proprietarul prăvăliei a sunat la 112, iar polițiștii postului din Pericei s-au dus glonț spre casa săteanului pus pe scandal. Când i-a văzut pe oamenii legii în fața casei sale, omul și-a luat câinele din rasa ciobănesc mioritic și l-a asmuțit asupra unuia dintre polițiști.

Agentul a fost transportat cu ambulanța la spital, după ce a fost mușcat de animal.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Magistrații Judecătoriei Şimleu Silvaniei au dispus ca individul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de distrugere și ultraj.

sursă foto: magazinsalajean.ro


Citește și Moartea bizară a unui tânăr de 32 de ani. Tratat pentru insolație, a murit a doua zi, pentru că medicii nu au depistat că avea…


 

Close
Închide
  Close