Fostul antrenor a fost de curând operat pe cord, dar s-a refăcut repede. În septembrie, el şi Silvia participau fericiţi la nunta lui Corneluş. Îşi doreau să fie bunici şi sperau ca în scurt timp să li se îndeplinească dorinţa. Însă, sfârşitul lui noiembrie avea să o găsească pe Silvia internată de urgenţă, iar pe Cornel Dinu într-o stare psihică deplorabilă. Silviei i-a fost amputat şi celălalt picior, iar organismul ei nu a mai rezistat. În zorii zilei de joi, soţia lui Cornel Dinu a murit.

Silvia Dinu a fost diagnosticată, în urmă cu 12 ani, cu diabet. Odată cu trecerea anilor, boala a început s-o chinuiască din ce în ce mai rău. S-a îmbolnăvit şi de arterită periferică, a început să aibă probleme cu inima, iar anul trecut i-a fost amputat piciorul stâng. Medicii au diagnosticat-o pe Silvia Dinu şi cu ciroză şi insuficienţă renală.

Astăzi, după 12 ani de luptă nedreaptă cu boala, Silvia va fi condusă pe ultimul drum.Lasă în urmă mulţi prieteni trişti şi un soţ care spune că de-abia mai are inimă să mai trăiască.
 
CAPTURI: RTV.NET

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO