Mergi direct la conținut »
VIDEO | „Simfonia Apei”, pe Bulevardul Unirii din București! Prima reprezentație din acest an
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | „Simfonia Apei”, pe Bulevardul Unirii din București! Prima reprezentație din acest an

VIDEO | „Simfonia Apei”, pe Bulevardul Unirii din București! Prima reprezentație din acest an

O nouă ediţie a spectacolului de apă, muzică şi lumini ”Simfonia apei” a început sâmbătă seară, în Bucureşti, la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii. Sute de oameni s-au strâns în centrul orașului, pentru a urmări spectacolul.

De Dragoș Tănase, Bogdan Sorocan (video),

Streaming live apanovabucuresti.ro.

Show-ul este la a doua sa ediţie, după ce anul trecut primăria a redeschis cele 44 de fântâni reabilitate de Apa Nova cu echipamente de ultimă generaţie.

Un nou sezon al evenimentului urban Simfonia Apei va fi deschis sâmbătă și va fi reluat duminică, la Bucureşti, la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii, începând cu ora 21.00 anunţă Primăria Capitalei într-un comunicat citat de Mediafax. Aceste spectacole se vor derula, în fiecare weekend, de vineri până duminică, până la finalul lunii octombrie.

Fântânile bucureştene din Piaţa Unirii au fost redeschise anul trecut după un amplu proces de reabilitare desfăşurat de Apa Nova, în baza obligaţiilor asumate prin contractul de concesiune cu Primăria Capitalei, care spune că sunt primele fântâni din Europa ce beneficiază de echipamente de ultimă generaţie.

Cu această ocazie, pentru evenimentul “Simfonia Apei”, traficul rutier va fi restricționat în zona fântânilor din Piața Unirii, pe 4 și 5 mai.


Citește și:

GALERIE FOTO/ Cum arată fântânile din Piața Unirii, înainte de redeschiderea lor

FOTO | Fântânile din Piața Unirii, redeschise joi. Mai mulți protestatari au venit la eveniment. Ce mesaje au afișat

Primăria Capitalei reia show-ul „Simfonia apei” de la fântânile din Piaţa Unirii, în două seri


 

Close
Închide
  Close