MENIU CAUTĂ
06 Sep. 2018 19:28

VIDEO | Simona Halep a vorbit despre retragerea din tenis: „Mă gândesc și la familie, la copii, dar mai am timp”

Distribuie

Jucătoarea din România a punctat mai multe aspecte din viața ei într-un interviu acordat lui Cătălin Ștefănescu, ambasador al Mercedes în România.

Conducând un Mercedes AMG GT R Coupe care costă în jur de 200.000 de mii de euro, model unic în România, Simona Halep a vorbit despre starea pe care o are acum, fiind numărul 1 WTA, dar și despre planurile de viitor pe care le are.

Întrebată ce își mai dorește după ce a câștigat un Grand Slam, Simona Halep a răspuns:

„Vreau să mai câștig Grand Slam-uri pentru că este foarte frumos momentul, mai vreau să rămân pe locul 1, mai vreau să mă trezesc în fiecare dimineață cu un obiectiv – în ceea ce ține de tenis, pentru că am și alte obiective, dar momentan sunt concentrată pe tenis. Îmi place să joc tenis. Îmi place să simt presiunea meciurilor, îmi place să simt emoțiile de atunci, de la turnee și îmi place lumea în care mă aflu. Este un moment frumos, o perioadă frumoasă a vieții și vreau să o țin cât se poate de mult cu mâinile, să rămână cu mine mai mult timp”.

Despre viața înafara tenisului și retragerea din tenis, numărul unu WTA a mărturisit: „Îmi place să mă dezvolt și pe alte laturi, nu numai pe cea sportivă. Însă nu este momentul să mă retrag, să spun stop tenisului pentru că îmi place foarte mult și simt că acolo este locul meu momentan. Bineînţeles, mă gândesc și la familie, la copii, dar mai am timp, sunt încă micuță şi-mi doresc să profit de fiecare an în această meserie pentru că este deosebită”.

Halep va încheia anul pe primul loc în clasamentul feminin profesionist de tenis, indiferent de rezultatele pe care le va înregistra la următoarele turnee la care va  mai participa în 2018.

Românca a confirmat prezenţa la Wuhan şi Beijing, bifând astfel prezenţa la toate cele nouă turnee de tenis. Astfel, Simona Halep poate încasa un bonus de 1 milion de dolari din partea WTA.

Sursă foto HEPTA.


Roxana Ciuhulescu nu face diferențe între copii. Vor fi îmbrăcați de aceeași firmă, cu aceleași cheltuieli, la botez


 

Comentarii