Mergi direct la conținut »
Site-ul CFR Călători, lucrări de mentenanţă până pe 15 septembrie. Unele aplicații pot fi afectate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Site-ul CFR Călători, lucrări de mentenanţă până pe 15 septembrie. Unele aplicații pot fi afectate

Site-ul CFR Călători, lucrări de mentenanţă până pe 15 septembrie. Unele aplicații pot fi afectate

CFR Călători va efectua, începând de marţi, 21 august, şi până în data de 15 septembrie 2018, lucrări de mentenanţă pentru îmbunătăţirea site-ului propiu, www.cfrcalatori.ro, însă acestea ar putea afecta funcţionarea tuturor aplicaţiilor, inclusiv "Mersul Trenurilor" şi "Bilete de tren online", a anunţat operatorul naţional feroviar de pasageri, prin intermediul unui comunicat.

„CFR Călători informează că în perioada 21 august – 15 septembrie 2018 se vor realiza lucrări de mentenanţă a site-ului www.cfrcalatori.ro. Atenţionăm utilizatorii site-ului că în perioada menţionată pot apărea unele intermitenţe în funcţionarea tuturor aplicaţiilor, inclusiv ‘Mersul Trenurilor’ şi ‘Bilete de tren online’. Cerem scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri care pot apărea”, se precizează în comunicat.

Operatorul menţionează că biletele de tren pot fi achiziţionate în prezent online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de bilete din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR precum şi de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

Anul acesta, la începutul lunii mai, CFR Călători a “restructuraat” directorii. Ce economie a făcut compania.


Citește și: VIDEO/ A mers 600 de kilometri pe jos, pentru educaţie. Povestea româncei care a renunţat la o viaţă de vis în Elveţia pentru a-i ajuta pe copii


 

Close
Închide
  Close