Mergi direct la conținut »
Smiley a lansat Vlogul Smiley Omul, cu ocazia celor 10 ani de carieră solo
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Smiley a lansat Vlogul Smiley Omul, cu ocazia celor 10 ani de carieră solo

Smiley a lansat Vlogul Smiley Omul, cu ocazia celor 10 ani de carieră solo

Smiley a lansat Vlogul Smiley Omul. Smiley le-a pregătit fanilor o nouă surpriză, cu ocazia primului deceniu de carieră solo. Artistul a decis că este momentul să devină mult mai activ în mediul online și este gata să-i surprindă cu Vlogul Smiley Omul!

Mi-am dat seama că sunt destul de mult pe TV și prea puțin online, prea puțin pe YouTube, prea puțin conectat zi de zi la oameni. De aceea, mi-am propus să stabilesc o legatură mai directă cu ei. E o provocare pentru mine și am vrut să învăț cum se face treaba asta de la cei mai buni, de la oamenii care fac vlogging de ceva vreme și o fac foarte bine. Am multe de învățat, dar dacă voi simți că îmi place, că așa oamenii vor putea să îl cunoască mai bine pe Smiley Omul, atunci mă apuc serios de treabă.”, a spus Smiley.

Pe canalul său de YouTube, www.youtube.com/user/smileyomul, sub titlul de Smiley Omul, artistul dă startul școlii de vlogging, iar în primul episod îl are invitat pe Mikey Hash, cel mai urmărit vlogger din România, urmând să ia lecții în următoarele episoade și de la alți profesori cu notorietate în acest domeniu.

Smiley Omul se va întâlni în următoarele episoade și cu alți profesori, tot din rândul starurilor implicate în lumea vloggingului românesc, până se va simți pregătit să pătrundă de unul singur în universul YouTube.

Smiley a lansat Vlogul Smiley Omul.

Smiley a lansat Vlogul Smiley Omul

Artistul Hahaha Production este în plin proces de lucru la concertul sau aniversar, de pe 1 iunie, de la Arenele Române și la proiectul sau aniversar #Smiley10, un adevărat maraton de lansări, confesiuni și inovații care va ține un an de zile.

Cântărețul va putea fi urmărit și în această seară, la Pro TV, atunci când Smiley și Pavel Bartoș vor fi  descântați la „Românii au talent”. „Să li se ducă spaima în pământ”.

Minciuni în tragedia de la Timișoara! Situația clară a apelurilor de la 112 spune totul despre nepriceperea autorităților
Recomandări

Minciuni în tragedia de la Timișoara! Situația clară a apelurilor de la 112 spune totul despre nepriceperea autorităților

Cât privește viața personală a lui Smiley… nu știm cine l-a inspirat pe Smiley când a compus “O ard trist”, dar sigur nu despre el e vorba în melodie!

Singur de când s-a despărțit de Laura Cosoi, căreia nici o femeie nu a reușit până acum să-i ia locul, cântărețul se bucură din plin de viața de burlac și nu are, la 33 de ani, gânduri de însurătoare.

Apropo, în ediția trecută, a avut loc o întâlnire de gradul zero, la Românii au talent! Smiley a dat nas în nas cu Laura Cosoi. Ce a făcut în emisiune fosta sa iubită.

Revenind la Smiley… muzica, emisiunile de la PRO TV și prietenia cu glumețul Pavel Bartoș îi umplu timpul. Că n-are cine să-l aștepte acasă cu masa pusă nu-i bai. E client fidel al restaurantelor și al cantinelor…

Smiley, dezvăluiri din viața de burlac:

Close
Închide
  Close