Mergi direct la conținut »
Smiley în miniatură, pe scena de la Vocea României Junior! Andra și Marius Moga fac orice pentru a se împrieteni cu simpaticul concurent
Ştiri Libertatea > Ştiri

Smiley în miniatură, pe scena de la Vocea României Junior! Andra și Marius Moga fac orice pentru a se împrieteni cu simpaticul concurent

Smiley în miniatură, pe scena de la Vocea României Junior! Melodii precum "I’m not the only one", "De-ai fi tu salcie la mal" ori "Summertime" vor fi interpretate fabulos în cea de-a treia ediție Vocea României Junior de duminică, 12 martie, de la 20:30, la Pro TV.

Andra, Marius Moga și INNA sunt hotărâți să-și formeze cele mai tari echipe și se întrec în diverse jocuri de cuvinte, care vor stârni amuzamentul concurenților, puși pe fapte mari!

Copiii vor deborda de euforie și veselie, dar îi vor surprinde pe antrenori și cu momente unice. Pe scenă își va face apariția Smiley cel mic, INNA se va teleporta într-un desen animat, iar ritmurile muzicii fado sau ale jazz-ului vor stârni reacții fabuloase în sală.

Antrenorii, bulversați de avalanșa de surprize, vor fi puși în dificultate și vor inventa tot felul de tactici ingenioase pentru a-i atrage pe copii în echipele lor. Andra va deveni consultatul lui Moga, INNA va începe să vorbească cu accent ardelenesc, iar Marius se va împiedica în momentul în care un concurent îi va face o declarație uluitoare.

Lupta pentru concurenți se va transforma și într-o bătălie a caracterelor, cu mici accente de ironie sau, dimpotrivă, de fair play.

INNA se va ține de glume: ”Nici pe buton n-am apăsat, nu știu de ce, cred c-am fost prea concentrată la ce face Moga”, iar Andra va recurge la originalitate și va cânta câteva versuri special compuse în acel moment.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Efervesecența uneia dintre concurente le va face pe INNA și Andra să se ridice de pe scaun și să danseze. Marius Moga va fi prins în ritm și îi va spune cu bucurie micuței de pe scenă: ”Ai o voce jucăușă, ca să vorbim în termeni de jucării”, dar Andra va interveni: ”Sau, ca să vorbim în termeni populari, are țeavă, tată!”.,

În ediția trecută, cea din 5 martie, a emisiunii Vocea României Junior, încă șapte concurenți au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor.

Citește și Inna nu-și sărbătorește ziua de naștere. Motivul pentru care nu-i place să facă asta

Close
Închide
  Close