MENIU CAUTĂ
24 Iul. 2017 23:05 , de Rodica Dirzu

Șnitele de porc cu pesmet. Gătește cu noi rețete delicioase!/VIDEO

Distribuie

Vrei să nu dai prea mulți bani pe mâncare, dar să ai o alimentație variată și sănătoasă? În loc să mergi la restaurant, mai bine gătește acasă. Vei avea control total asupra ingredientelor și te vei putea bucura și de aprecierea familiei sau a prietenilor. Încearcă rețetele noastre și te vei convinge! Azi, șnitele de porc cu pesmet. 

Șnitele de porc cu pesmet

Ingrediente: 5-6 bucăţi de cotlet de porc, fără os, sare, piper, 2 ouă, 6 linguri de făină,  6 linguri de pesmet, ulei pentru prăjit

Preparare: se spală bucăţile de carne şi se lasă- să se zvânte pe un prosop de hârtie. Se dau cu sare şi piper.  Apoi se bat cu ciocănelul de şniţele pentru a fi ceva mai late.  Separat, se bat într-un bol ouăle cu sare și piper. Într-o altă farfurie se pune pesmet. Fiecare bucată de cotlet se tapetează cu făină prima dată, după care se dă prin compoziţia de ou, iar la final prin pesmet. Se prăjesc în ulei încins, şi pe o parte, şi pe cealaltă, până devin rumene.  Se scot şi și se lasă pe un prosop absorbant. Se servesc calde sau reci, cu piure sau cu salată.


EXCLUSIV/ Ea este noua femeie din viața lui Dan Bittman. Au decis să nu mai ascundă relația


Comentarii