De Cristian Anton,

Tamponarea în lanț nu a avut loc în trafic efectiv, ci pur și simplu mașina Fiat condusă de șoferița de 18 ani și o lună a lovit violent o mașină parcată pe partea dreaptă și, carambol adevărat, au mai fost avariate alte două.

Una dintre mașini este „șifonată” mai puțin dar celelalte 3 (inclusiv a șoferiței) sunt serios afectate, arată sursa citată.

Impactul violent a avut loc la ora 22, pe strada Petru Rareș din Piatra Neamț (stradă cu sens unic) și a scos din case mulți curioși din blocurile vecine.

Unii au devenit însă din curioși de-a dreptul furioși cînd au văzut că mașinile pe care ei le lăsaseră intacte în parcare sunt numai bune de urcat pe platformă.

A proiectat mașinile pe trotuar

Iar despre relația de cauzalitate dintre viteză și urmările evenimentului rutier urmează, probabil, să se pronunțe specialiștii, dar cert este că prima mașină lovită de aceasta nu doar că a fost împinsă în cea din fața ei, dar a fost proiectată și peste trotuarul mai înalt cu vreo 12-15 cm decât carosabilul.

Nu mică a fost uimirea polițiștilor chemați la fața locului care au constatat că permisul tinerei șoferițe figura ca eliberat chiar în aceeași zi, 10 februarie.

Fata care și-a început atât de nefericit experiența în ale șoferiei este elevă în ultimul an la Liceul Gheorghe Asachi.

Citeşte şi:

Medicul care a făcut anestezia în cazul copilului de patru ani care a intrat în comă: „A fost resucitat de mine. Nu știam să fi avut și alte afecțiuni”

Raluca Turcan, la Interviurile Libertatea: „Blat între PSD și PNL?! E ca și cum ai sugera că necuratul și-a dat mâna cu apostolul”

Primarul Timișoarei se laudă cu „o veste de senzație”: A alungat ciorile dintr-un parc, după ce a pus lampioane în copaci

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală