De Cosmin Torr,

Cantareata Nadine a primit, ieri, o veste extrem de dureroasa: sora vedetei, Ana Voindrouh (29 de ani), a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul zece al blocului din Capitala unde si-a petrecut copilaria.


Nenorocirea s-a intamplat ieri, putin dupa ora 13.00, in cartierul Salajan din Bucuresti. Locatarii blocului in care locuia Ana Voindrouh, sora lui Nadine, au iesit la geamuri cand au auzit bufnitura. Tanara de 29 de ani plonjase de la etajul zece si se zdrobise de caldaram, in gradina din fata imobilului. Ana nu a lasat nici un bilet de adio, insa anchetatorii merg pe pista sinuciderii. Potrivit unor surse, fata ar fi avut probleme cu drogurile.


‘Se intorsese acum doua saptamani in apartamentul in care locuise de mica, impreuna cu sora ei, Nadine, si cu mama lor, care, intre timp, a murit. Era foarte slabita. Se schimbase mult’, ne-a declarat un vecin. Nimic nu anunta insa gestul extrem la care avea sa recurga. Cativa amici ai sai, printre care si hip-hopperul Tudor Sisu, s-au intalnit cu ea pe strada cu doar o ora inainte de sinucidere. Ana nu a vrut insa sa stea de vorba cu nimeni.

Dupa ce si-a petrecut trei ani in SUA, Nadine a declarat de curand pentru Libertatea ca doreste sa revina in tara si sa se casatoreasca. In loc de pregatiri pentru nunta insa, Nadine va trebui sa-si inmormanteze sora.


Iubitul mulatrei: „A aflat si e devastata”


Prietenul mulatrei, avocatul Dragos Apostolescu, spune ca Nadine a primit cumplita veste la scurt timp dupa tragedie. ‘A aflat ce s-a intamplat si e devastata. Nu vrea sa vorbeasca deocamdata cu nimeni despre acest subiect. E un moment foarte greu pentru ea’, ne-a declarat avocatul. 


 

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism