Mergi direct la conținut »
Sorin Ovidiu Vântu l-a numit pe Elan Schwartzenberg "escroc". Schwartzenberg: "Sper să moară acasă, în pace"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Sorin Ovidiu Vântu l-a numit pe Elan Schwartzenberg "escroc". Schwartzenberg: "Sper să moară acasă, în pace"

Sorin Ovidiu Vântu l-a numit pe Elan Schwartzenberg „escroc”. Schwartzenberg: „Sper să moară acasă, în pace”

Sorin Ovidiu Vîntu l-a atacat dur pe Elan Schwartzenberg, într-un interviu acordat postului de televiziune B1 TV. Fostul mogul de presă l-a numit "escroc". Schwartzenberg i-a trimis un mesaj Sorinei Matei, realizatoarea interviului, în care i-a transmis lui Vîntu că nu loveşte în oamenii căzuţi şi că spera ca acesta "să moară acasă, în pace".

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat că a apelat la Elan Schwartzenberg crezând că este un om de încredere, însă, în opinia lui, acesta s-a dovedit a fi „un escros”.

”Am încercat să protejez acest trust de presă (Realitatea TV, n.r.) apelând la niște oameni în care la momentul acela aveam încredere. Unul dintre ei a fost domnul Elan Schwartzenberg, care s-a dovedit în final a fi un escroc. Am trecut compania proprietară pe Realitatea printr-un contract de trustee la domnul Elan Schawartzenberg (…). Deci domnul Elan nu a deținut niciodată Realitatea, grupul Realitatea”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu, la B1 TV.

Elan Schwartzenberg, aflat în Israel, i-a transmis un mesaj Sorinei Matei, realizatoarea interviului, ca răspuns la acuzaţiile lansate de Sorin Ovidiu Vîntu. Jurnalista Sorina Matei a citit mesajul în timpul interviului.

„Am învățat să nu lovesc în oamenii căzuți, iar domnul Sorin Ovidiu Vîntu e în pușcărie, cu un handicap. Sper să moară acasă, în pace, cu toți cei care l-au crezut, în viață, la un moment dat, inclusiv eu”, a fost mesajul lui Elan Schwartzenberg pentru Vîntu.

Citeşte şi:

Close
Închide
  Close