Mergi direct la conținut »
Sorin Șerbu, un bărbat din Brăila, a fost ucis în Marea Britanie. A fost bătut cu bâtele pe stradă de mai mulți indivizi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Sorin Șerbu, un bărbat din Brăila, a fost ucis în Marea Britanie. A fost bătut cu bâtele pe stradă de mai mulți indivizi

Sorin Șerbu, un bărbat din Brăila, a fost ucis în Marea Britanie. A fost bătut cu bâtele pe stradă de mai mulți indivizi

Sfârșit înfiorător pentru un bărbat din Brăila care a fost ucis în Marea Britanie. Sorin Șerbu, în vârstă de 36 de ani, a murit, după ce a fost bătut cu sălbăticie de mai mulți indivizi care l-au atacat cu bâtele pe o stradă din din Londra. Bărbatul era tatăl unui băiețel de 10 ani.

Atacul a avut loc pe o stradă situată într-o suburbie din estul Londrei, o zonă în care se află numeroase localuri, notează debraila.ro. Sorin Șerbu a fost găsit de localnici într-o baltă de sânge, după ce a fost bătut cu sălbăticie în noaptea de sâmbătă spre duminică.

„Bărbatul a fost victima unui atac violent comis de cinci persoane. Din primele cercetări, grupul l-a atacat pe bărbat căruia i-au provocat răni fatale cu bâte de baseball”, a declarat, pentru mirror.co.uk, comisarul șef Andrew Parker din cadrul Departamentului Omoruri al Poliției Metropolitane din Londra.

Sorin Șerbu a fost transportat de urgență la spital. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a murit din cauza rănilor grave după aproape o oră și jumătate de la atac.

Anchetatorii din Londra nu a reușit să dea de urma suspecților care l-au omorât în bătaie pe bărbat.

Sorin Șerbu este tatăl unui băiețel de 10 ani.

În urmă cu doi ani, Mircea Cozmiuc, un tânăr de doar 23 de ani,  a fost atacat și ucis prin lovituri de cuțit, în plină stradă, într-un oraș din Marea Britanie.

sursă foto:  debraila.ro


Citește și UPDATE. Dosarul Tel Drum: Liviu Dragnea este urmărit penal! Care sunt acuzațiile / VIDEO


 

Close
Închide
  Close