Mergi direct la conținut »
Sorina Pintea: Mihai Tudose a suferit un infarct ”extins”. Fostul premier este conștient și va rămâne în spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Sorina Pintea: Mihai Tudose a suferit un infarct ”extins”. Fostul premier este conștient și va rămâne în spital

Sorina Pintea: Mihai Tudose a suferit un infarct ”extins”. Fostul premier este conștient și va rămâne în spital

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că fostul premier, Mihai Tudose a suferit un infarct miocardic extins, a fost operat și i s-au montat stenturi. 

„Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie „C.C. Iliescu”. A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi. Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital”, a afirmat Pintea la sediul Ministerului Sănătăţii.

Deputatul de Brăila a suferit trei infarcturi și fost resuscitat odată de fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu. Potrivit unor surse, inima i s-a oprit de mai multe ori în timpul operației de montare a stenturilor

În prezent, fostul premier este conștient și starea sa este stabilă, a mai spus ministrul Sănătății, care a adăugat că va rămâne în spital sub supraveghere medicală.

Lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, marți, în timpul unei ședințe de partid. Colegii săi au sunat la 112, iar cel care i-a acordat primul ajutor a fost Nicolae Bănicioiu, a dezvăluit Victor Ponta.

Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului și l-a transportat de urgență la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

Surse din partid au declarat pentru Libertatea că Tudose era obosit în urma deplasărilor făcute prin ţară, cu Pro România.


Citește și: Atenție, România! Ce arată ancheta lui Trump despre cum vrea Putin să influențeze alegerile din țări democratice


 

Close
Închide
  Close