Mergi direct la conținut »
VIDEO&FOTO | Soţia şeicului din Dubai a fugit în Marea Britanie pentru că "se temea pentru viața ei". Legătura dintre fuga Prințesei Haya și cea a Prințesei Latifa
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO&FOTO | Soţia şeicului din Dubai a fugit în Marea Britanie pentru că "se temea pentru viața ei". Legătura dintre fuga Prințesei Haya și cea a Prințesei Latifa

VIDEO&FOTO | Soţia şeicului din Dubai a fugit în Marea Britanie pentru că „se temea pentru viața ei”. Legătura dintre fuga Prințesei Haya și cea a Prințesei Latifa

Gestul prințesei Haya Al Hussein, soția șeicului din Dubai, Mohammed bin Rashid al-Maktoum, de a fugi din Emiratele Arabe Unite împreună cu cei doi copii ai săi și cu o sumă mare de bani, a șocat o lume întreagă. O astfel de "mișcare" este neobișnuită pentru un membru al familiei regale din UAE, dar este una care a mai avut loc în acceași , notează BBC.

De Andreea Radu,

VEZI VIDEO AICI:

montaj: Daniela Bogdan

În prezent, prințesa Haya s-ar ascunde într-o casă de 85 de milioane de lire sterline din Kensington Palace Gardens , în centrul Londrei, și se pregătește pentru o bătălie legală la Curtea Supremă.

Jurnaliștii britanici notează că Prințesa Haya a zburat inițial în Germania pentru a căuta azil, dar că s-a stabilit în Marea Britanie.

Motivul pentru care Prințesa Haya a fugit din Dubai: Se temea pentru viața ei

Surse apropiate prințesei au povestit că Haya a descoperit recent informații tulburătoare despre misterioasa reîntoarce a prințesei Latifa în Dubai, potrivit BBC.

Anul trecut, în luna martie, Prinţesa Latifa, fiica șeicului, a fugit şi ea din Dubai. Ea a declarat că a încercat să fugă în străinătate pentru a scăpa de familia ei și pentru a avea o viață mai liberă.

Prinţesa Latifa

Prințesa Latifa și-a acuzat rudele că o țineau prizonieră și că o abuzează, provocând un scandal internațional. A fost ajutată de un fost spion francez, pe nume Herve Jaubert, care a publicat, în 2012, cartea „Evadând din Dubai”, și de o veche amică cu origini finlandeze, pe nume Tiina Johanna Jauhiainen.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

Prințesa Haya Al Hussein, soția șeicului din Dubai, Mohammed bin Rashid al-Maktoum

După o scurtă perioadă, Latifa a ajuns înapoi în Dubai, iar autoritățile din Dubai au declarat atunci că prințesa a fost exploatată și că a ajuns „în siguranță” acasă. Dar mai multe organizații pentru apărarea drepturilor omului au denunțat faptul că fiica șeicului a fost răpită și adusă în Emiratele Unite Arabe împotriva voinței ei.

În urma incidentului, prințesa Haya a apărat reputația Dubaiului. Însă, de atunci însă, soția șeicului se presupune că a aflat informații noi despre ce s-a întâmplat cu Latifa, prin urmare, a ajuns sub ostilitate și presiune din partea membrilor familiei extinse a soțului ei, până în punctul în care nu s-a mai simțit în siguranță acolo.

Mihaela, obligată să se prostitueze de un tânăr din clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata
Recomandări

Mihaela, obligată să se prostitueze de un tânăr din clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata

 

O sursă a mai declarat că prințesa Haya se teme acum să nu fie răpită și dusă înapoi în Dubai. Ambasada UAE în Londra a refuzat să comenteze cele întâmplate, spunând că incidentul este o chestiune personală între cei doi soți.

Cine este Prințesa Haya

Prinţesa Haya este sora Regelui Iordaniei și sora vitregă a actualului rege al Abdullah al II-lea.

Ea s-a născută în Iordania, dar și-a petrecut o mare parte din copilărie în Marea Britanie. Ea a fost la școală la Badminton School, lângă Bristol, înainte de studia Politică, Filozofie și Economie la Universitatea Oxford.

Camilla și prințul Charles, alături de Prințesa Haya, în 2018.

În interviurile acordate de-a lungul timpului, prințesa a spus că este pasionată de vânătoare și echitație. Haya este singura femeie autorizată să conducă camioane grele în Iordania.

Prințesa Haya în Elveția, 2002

Prințesa s-a căsătorit cu Şeicul Mohammed în 2004, devenind astfel a şasea lui soţie. Ea are doi copii, un fiu, Zayed, în vârstă de 7 ani, și o fiică, Al Jalila, în vârstă de 11 ani.


Prințesa s-a căsătorit cu Şeicul Mohammed în 2004 (foto princesshaya.net)Creierul unui jucător cu origini românești a salvat lumea hocheiului! Pe baza rezultatelor studiului asupra creierului lui Larry Zeidel, alți 146 de jucători din NHL care s-au ales cu leziuni cerebrale de pe urma carierei au obținut despăgubiri de 19.000.000 $


Close
Închide
  Close