Mergi direct la conținut »
Spotify - „God’s Plan” a lui Drake, în topul celor mai ascultate piese potrivite pentru a face sport
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Spotify - „God’s Plan” a lui Drake, în topul celor mai ascultate piese potrivite pentru a face sport

Spotify – „God’s Plan” a lui Drake, în topul celor mai ascultate piese potrivite pentru a face sport

Piesa „God’s Plan” a lui Drake conduce topul Spotify pe 2018 al celor mai ascultate piese alese pentru realizarea exerciţiilor fizice.

De Cristina Radu,

Cu peste 43,5 milioane de liste de muzică dedicate exerciţiilor fizice, Spotify evaluează anual ce piese au fost preferate de ascultători.

Single-ul rapperului canadian, lansat în luna ianuarie a anului trecut, este cel care a motivat cel mai mult în 2018 utilizatorii Spotify să facă sport, scrie News.ro.

În clasamentul pe anul trecut se mai află „I Like It” a lui Cardi B şi „Till I Collapse” a lui Eminem. Aceasta din urmă s-a clasat pe primul loc în 2016 şi 2017.

Femeile care au ascultat listele de muzică pentru sport au preferat melodia „Uptown Funk” a lui Mark Ronson cu Bruno Mars, iar bărbaţii, „Till I Collapse”.

Ascultătoarele cu vârste de peste 30 de ani au reprezentat cel mai mare grup care a accesat listele, iar utilizatorii din Finlanda, Suedia şi Irlanda au fost cei mai activi.

Listele au fost accesate cel mai mult în luna iulie, în timp ce în noiembrie a fost înregistrat cel mai scăzut nivel.

Anul trecut, serviciul de streaming Spotify preciza că în 2017 a avut peste 25 de milioane de liste cu piese potrivite pentru sport create de utilizatori, număr care aproape s-a dublat în ultimele 12 luni.

 

Citește și: REPORTAJ | Vis de copil. Ziua în care Mihnea (11 ani) a devenit pompier pentru câteva ore

Citește și: Aproape nouă tone de deșeuri au fost adunate din Centrul istoric al Brașovului în noaptea de Revelion. A fost nevoie de șase ore de muncă

Close
Închide
  Close