De Petre Dobrescu,

Vezi mai jos ediția de astăzi din Starea Libertății:

„Din toată treaba cu conspiraționismul, cu fake-news-ul, cu protestele împotriva restrângerii de drepturi, Șică Orban pare omul care înțelege cel mai puțin. Premierul nostru o dă înainte cu anarhia. El e omul legii, al ordinii, iar acum se luptă cu anarhiștii”, spune Pătraru, făcând referire la mai multe afirmații ale premierului.

În ultimele zile, premierul a vorbit despre „propaganda anarhistă”, a calificat decizia CCR un îndemn la „anarhie” și a spus, referindu-se la măsurile restrictive privind limitare răspândirii COVID-19, că suntem „democrație, dar nu anarhie”.

„S-a folosit de o ordonanță neconstituțională pentru a da amenzi pe timp de stare de urgență. Ei bine, acum se folosește de ”anarhiștii” din capul său pentru a justifica rahatul făcut cu amenzile”, continuă Pătraru.

Pătraru a comentat și afirmația lui Orban, care a spus că a rămas ”siderat” când a văzut că persoanele care acuzau autoritățile că au dat amenzi în timpul stării de urgenţă au reproșat ulterior neaplicarea lor, în stare de alertă.

„«Vedeți», ne pune Șică, «am avut dreptate cu amenzile, pentru că, dacă nu dăm amenzi, iată unde ajungem!» Sincer, Șică, am mai văzut gargaragii, dar tu ești ceva special, omule! Nimeni, dar nimeni nu ți-a spus că e greșit să se dea amenzi în stare de urgență. Asta zici doar tu și presa pe care o plătiți voi, cu partidul, cu sponsorii voștri. Ți s-a spus s-o faci LEGAL, omule. LE-GAL!”

Chiar dacă prim-ministrul nostru e limitat, nu-l putem lăsa să-și fac numărul, să repete la nesfârșit că nu l-am lăsat să dea amenzi și că erau unii împotriva amenzilor… Îi punem premierului oglinda în față. Nu, nimeni nu i-a spus să nu se dea amenzi, ci să respecte legea!

Dragoș Pătraru:


Citeşte şi:

Starea Libertății | Dragoș Pătraru îi ia la bani mărunți pe europarlamentarii români. “Vasile Blaga, un fel de pensionar angajat pe mega bani”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre protestatarii din weekend: “E dreptul tău să protestezi, dar e și dreptul meu să cred că ești un mega idiot”

Starea Libertății | Concluzia lui Dragoș Pătraru privind amenzile din starea de urgență: Ce credeți, cele mai mari amenzi unde au fost?

Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor