Mergi direct la conținut »
Starea polițistului rănit în misiune în Rădăuți este în continuare critică
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Starea polițistului rănit în misiune în Rădăuți este în continuare critică

Starea polițistului rănit în misiune în Rădăuți este în continuare critică, acesta fiind ținut în comă indusă.

Starea polițistului rănit marți în timpul unei misiuni în Rădăuți este în continuare critică, conform purtătorului de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași, Marius Dabija.

Potrivit medicului neurochirurg, polițistul sucevean se află în continuare la Terapie Intensivă, unde este ținut în comă indusă, prognosticul fiind în continuare rezervat.

„Pacientul este stabil, intubat, ventilat. Rămâne în aceeași stare critică. Nu a apărut nicio modificare nici în bine, nici în rău. El este stabil hemodinamic și este susținut de aparate”, a spus, pentru Agerpres, Marius Dabija.

Polițistul de la Serviciul de Acțiuni Speciale Suceava a fost grav rănit, marți dimineață, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziții ce se desfășura la Rădăuți, potrivit IGPR.

La una dintre locuințele percheziționate, în Rădăuți, una dintre persoanele vizate l-a atacat și rănit, cu o sabie, pe agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, „rănindu-l foarte grav la cap și braț”, conform IPJ Suceava.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Gest emoționant al Laurei Lavric. A venit la București să-și vadă, după 25 de ani, un fost vecin


 

Close
Închide
  Close