Stația de metrou Berceni, închisă pentru modernizare începând de sâmbătă

11 august 2017 19:08

Stația de metrou Berceni, închisă pentru modernizare începând de sâmbătă până miercuri. În consecință, RATB va înființa linia navetă 625 pentru a prelua călătorii, se arată într-un comunicat de presă al regiei.

„În vederea executării unor lucrări de modernizare a instalațiilor de acces/control, în perioada 12 august — 16 august 2017, se închide stația de metrou Berceni. Pentru preluarea fluxurilor de călători din zonă, RATB înființează o linie navetă de autobuze cu indicativ 625, care va funcționa pe un traseu comun cu cel al liniei 125”, se arată în document.

Autobuzele vor circula între terminalele „Vulcan Berceni” și „Peco Silflor Move”, pe traseul Str. Dumitru Brumarescu, Bd. Metalurgiei, Str. Turnu Măgurele, Sos. Berceni, Șos. de Centură. Autobuzele liniei navetă vor opri în stațiile liniei 25.

Conform sursei citate, în funcție de cererea de transport din zona stațiilor de metrou, RATB va lua măsuri operative de modificare a parcului circulant.


EXCLUSIV | Fiica celebrului comentator sportiv Dumitru Graur, vedetă la TVR 2. „Nu mi-e frică de șefi, cât mi-e frică de ce-mi va zice mama”


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro