De Andreea Romaniuc Archip,

Alexandru Arșinel, partenerul de scenă al Stelei Popescu timp de o viață, resimte din plin lipsa ei. „Au fost 40 ani, iar 90 la sută din acțiuni, deplasări, turnee, spectacole le-am făcut împreună. Golul a fost imens. Dimineață merg la biserică, unde se face o slujbă în memoria Stelei, și de acolo împreună cu preotul ajungem la cimitir, la mormântul ei, unde se face pomană, ducem flori. Durerea e foarte mare. Ne lipsește”, a declarat, pentru Libertatea, Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel

Primul soț al actriței, regizorul Dan Puican, împreună cu soția sa, se ocupă de parastasul Stelei. La biserică, dar și la cimitir se vor împărți pachete cu mâncare, din care nu vor lipsi peștele și icrele, preferatele ei, întrucât, deși suntem în post, este zi cu dezlegare la pește.

„Am fost doi actori care ne-am luptat să-i facem pe oameni să zâmbească atunci când le venea să plângă, le-am oferit acest medicament uriaș, care e zâmbetul, în situații destul de critice uneori”, a adăugat Arșinel.

Alexandru Arșinel resimte absența Stelei Popescu

Vasile Muraru a visat-o pe Stela Popescu

Un alt coleg de scenă de-al Stelei Popescu este Vasile Muraru, actor cu care a jucat multe spectacole. De câte ori ajunge la Cernica, trece și pe la mormântul ei. „Am trei parastase astăzi, cu cel al doamnei Stela Popescu. Este o pierdere imensă dispariția doamnei Stela Popescu. Merg direct la cimitir la Cernica. O singură dată am visat-o, anul trecut, după parastas. Dumnezeu să îi înalțe sufletul între stele, acolo unde îi e locul”, ne-a spus cu tristețe actorul.

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea
Recomandări

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea

 

Stela Popescu și turneul din care nu se mai întoarce…

Mirela Vaida e răvășită de amintiri când intră pe ușa Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Îi lipsește marea doamnă a comediei românești. „Au trecut doi ani fără Stela și aproape că nu îmi pot imagina că este adevărat, pentru că de câte ori ajung la Teatrul de Revistă, peste tot o văd pe Stela, de la prima treaptă de marmură, până la holul plin de amintiri și de tablouri cu mai marii Revistei Românești, până la cabinele în care parcă și acum simți mirosul de parfum al Stelei Popescu. Și faptul că au trecut 2 ani și că noi încă refuzăm să credem că Stela a plecat definitiv, ne face să ne încăpățânăm și să o așteptăm. Pentru că Stela mai obișnuia să mai plece în turnee, să spunem ea, fără Teatrul de Revistă, doar ea, actrița Stela Popescu. Știam însă că întotdeauna se întorcea.

Surse politice: „Arafat va coordona toate achizițiile medicale pentru țările UE”
Recomandări

Surse politice: „Arafat va coordona toate achizițiile medicale pentru țările UE”

 
Mirela Vaida a fost colegă cu Stela Popescu

Lipsea o săptămână, lipsea 10 zile, dar venea mereu la teatru. Eu încă o aștept pe Stela pentru că Teatrul de Revistă fără Stela Popescu e foarte gol. Ne-au rămas maestrul Arșinel, Vasile Muraru, a rămas Valentina Fătu, au rămas colegii mei de la Revistă, dar parcă ne lipsește farul acela care era Stela Popescu, îndrumătorul nostru, omul care ne încuraja mereu, omul care ne învăța să fim cochete, pe noi, femeile din cabină. Îi mulțumesc Stelei pentru tot ce ne-a învățat. Dumnezeu să te ierte, Stela! Noi te așteptăm în fiecare zi. Și noi, și publicul”, ne-a declarat prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate