De Ana Hațeg,

”Suntem între cele două tururi e o comedie pentru electorat. Tactica electorală este simplu de descifrat. Aseară Dănilă s-a victimizat. Nu e o partitură nouă, dar mereu când se întâmplă ceva, ea spune că este victimizată pentru că este femeie, nu pentru că a fost un premier de proastă calitate, nu pentru că nu știe limba română sau că a patronat intervenția jandarmilor din 10 august”, spune Tănase despre declarațiile fostului premier cum că este amenințată de PNL cu procurorii.

Politologul spune că staff-ul de campanie al PSD face greșeli mari. ”Cred că sunt mai multe școli de gândire. Pentru că văd că într-o zi iese cu un tip de mesaj, în altă zi cu un alt tip mesaj, schimbă țintele din mers, ceea ce este foarte neproductiv în campanie.

E o greșeală. Sunt disperați, vor să găsească formula potrivită pentru a prinde la public. Nu reușesc să o găsească, tonul se ridică, dar e pierdută.

Spre sfârșitul campaniei va fi din ce în ce mai disperată, în ton și va veni cu acuzații din ce în ce mai grave. Va fi fin ce în ce mai disperată”, preconizează Stelian Tănase.

Politologul continuă susținând că Dăncilă știe că ”patronii care o lingușesc acum, în ziua următoare eșecului ei, o vor debarca”.

”Și de aceea crește tonul și este din ce în ce mai patetică. Dar lucrurile sunt jucate. I s-a spus de mult că nu va câștiga alegerile. Miza a fost să treacă în turul doi. Poftim a trecut! Barna a prestat prost, a pierdut 700.000 de voturi.

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro
Recomandări

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro

A trecut în turul doi. Ar trebui să știe că e capăt de linie. A pierdut. De ce mai joci această bătălie cu minciuni, cu agresiuni, ba se victimizează ba amenință. Toate calculele, toate casele de sondaje, inclusiv ale PSD-ului arată că a pierdut”, a mai explicat politologul în emisiunea Adrianei Nedelea.

În ceea ce privește campania electorală dusă de Dăncilă în perioada dintre cele două tururi, Stelian Tănase spune că ”este foarte simplă, să-l atace pe Iohannis din toate pozițiile”

”Ei bine, este inutil. Asistăm la un spectacol jalnic și care nu are niciun fel de finalitate. Nici nu mă miră că Iohannis nu vrea să o vadă într-o dezbatere pentru că nu are ce discuta cu această femeie”, concluzionează politologul.

Citeşte şi:

Cum s-a împărțit societatea românească în scrisori deschise și avertismente de boicot al votului față de decizia președintelui Klaus Iohannis de a nu discuta cu rivala sa

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale: „M-a lovit în abdomen. Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”

Discurs al lui Florentin Pandele în apărarea catedralei de 105 milioane de lei din Voluntari: ”Credință și națiune, părinți români, nu soroșist din ăștia!”

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate