„Nu mă pot gândi la nici o persoană mai bună pentru a servi Administrația și țara noastră”, a scris Melania Trump pe Twitter.

Sarah Sanders și-a anunțat demisia la începutul acestei luni.

Stephanie Grisham a lucrat pentru familia Trump din 2015 și de-a lungul mandatului său a apărat-o ferm pe Melania.

Preşedintele american Donald Trump a anunţat printr-o postare Twitter, că purtătoarea de cuvânt a executivului american, Sarah Sanders, va părăsi Casa Albă la sfârşitul acestei lunii.

„După 3 ani și jumătate, minunata noastră Sarah Huckabee Sanders va părăsi Casa Albă la sfârșitul lunii și se va întoarce acasă la Marele Stat din Arkansas”, a scris Donald Trump, după care a adăugat că „este o persoană foarte specială, cu talente extraordinare, care a făcut o treabă incredibilă!

În acest context, președintele american a afirmat că Sarah ar fi un guvernator excelent al Arkansasului. „Sper că ea decide să candideze pentru funcția de guvernator al orașului Arkansas – ar fi fantastic. Sarah, îți mulțumesc pentru un lucru bine făcut!”, a scris Trump, fără să ofere niciun detaliu cu privire la numele succesorului.


Citește și: FOTO | Platforma Iadului. „Rulmentul” Brașov, pe vremuri mândria socialismului românesc, a ajuns o ruină!Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează