Mergi direct la conținut »
Studente și minore, exploatate sexual de o sectă din Mureș

Zeci de studente și minore, printre ele fetițe de nici 11 ani, au fost exploatate de o sectă din Târgu Mureș, care le transforma în sclave sexuale. Manipulate de un așa zis ”maestru spiritual” al grupării, tinerele erau izolate de societate și obligate să trăiască în condiții la limita subzistenței. Erau hrănite doar o dată pe zi, numai după ce participau la ritualurile sexuale. Coșmarul fetelor a luat sfârșit, după ce gruparea a fost destructurată de procurorii DIICOT.

UPDATE 18.37. ”Liderul spiritual” al sectei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Ceilalți patru membri ai grupului au fost plasați în arest la domiciliu pentru trafic de minori.

Procurorii DIICOT susțin că, încă anterior anului 2008, inculpații Apostolache Eusebiu Sebastian, Sinoai Ildiko, Papai Marta și suspecta K. N. A.,  au constituit un grup infracțional pentru a face trafic de persoane și trafic de minori.

Potrivit anchetatorilor, cel care a fondat secta este Apostolache  Eusebiu Sebastian, considerat inițiatorul ”mișcării spirituale”. Cu ajutorul altor membre ale cercului, Apostolache  a început să recruteze mai multe studente care învățau la o universitate din Târgu Mureș.

Studentele, ademenite în ”casa sfântă”

Individul a profitat de vulnerabilitatea fetelor care au fost invitate în ”casa sfântă” a maestrului spiritual. Din spusele procurorilor, Apostolache își exercita autorirtatea ”spirituală” asupra tinerelor recrutate.

Fetele au ajuns să fie îndoctrinate, izolate de familie și de societate. Au devenit, astfel, captive într-o comunitate închisă. În ”casa sfântă” trăiau în condiții precare și le era intezis să ia legătura cu alte persoane din afara cercului.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Așa se face că membrii sectei, în frunte cu ”maestrul spiritual” au exploatat sexual victimele. Totodată, le cereau celor pe care le abuzau să le aducă toți banii obținuți de părinții acestora. Ulterior, erau închise în așa zisele ”case sfinte”, sub pretextul de a achita cheltuielile comunte cu mâncarea.

Sclave sexuale pentru ”maestrul spiritual”

În realitate, tinerele abuzate erau hrănite o singură dată pe zi cu macaroane cu brânză, iar noaptea, numai după ce luau parte la ritualurile sexuale, li se oferea pâine cu gem.

Grav este că printre victime s-a numărat și o fetiță de nici 12 ani. Profitând de inocența copilei, Apostolache Sebastian a reușit să-i inoculeze ideea că va progresa din punct de vedere spiritual numai dacă întreține relații sexuale cu el. Astfel, minora îl venera bărbat pe care-l percepea ca o pe divinitate, ca și celelalte victime.

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram
Recomandări

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram

Tinerele, transformate în sclave pentru maestrul spiritual

Tinerele, transformate în sclave pentru maestrul spiritual

În lipsa mamei, care era plecată din țară, fetița a ajuns să dezvolte o relație de dependență totală față de ”maestrul spiritual”. Liderul sectei a și convins-o pe copilă să racoleze alte tinere, susțin procurorii.

Rețeaua, destructurată de DIICOT

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate mai multe sisteme informatice, medii de stocare a datelor informatice, numeroase pietre folosite în cadrul acestor ritualuri,obiecte sexuale folosite de către tinerele exploatate  la ritualurile de la miezul nopții, pungi în care toate membrele Cercului erau obligate să-și păstreze părul tăiat sau unghiile tăiate, o masă pe care inculpatul Apostolache o folosea punând litere pe ea și apoi cu mâna mișca un pahar în direcția acelor litere astfel încât să se formeze diferite cuvinte  despre care susținea că sunt mesaje de la CEHOV 1 către tinere, numeroasele bilețele pe care erau scrise aceste mesaje.

Tribunalul Mureș a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a inculpatului Apostolache Eusebiu, plasarea în arest la domiciliu , pe o durată de 30 de zile , a inculpatelor Papai Marta și Sinoai Ildiko și măsura controlui judiciar pe o durată de 60 de zile față de inculpata Birtalan Villo.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofțeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de  Combatere a Criminalității Organizate  Mureș.

 

Close
Închide
  Close