Mergi direct la conținut »
UPDATE. Stupefiante pentru VIP-uri. Trei persoane, reținute în urma audierilor. Elis Armeanca, audiat la DIICOT Ploiești
Ştiri Libertatea > Ştiri

UPDATE. Stupefiante pentru VIP-uri. Trei persoane, reținute în urma audierilor. Elis Armeanca, audiat la DIICOT Ploiești

Stupefiante pentru VIP-uri. Trei persoane au fost reținute în urma audierilor care au fost efectuate la DIICOT Ploiești, sub acuzația de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Cei trei reţinuţi nu sunt persoane publice, însă fac parte dintre persoanele percheziționate joi, spun surse judiciare.

UPDATE 12:30: Elis Armeanca a ajuns la sediul DIICOT Ploieşti, unde va fi audiat în dosarul de trafic de droguri în care au fost audiate joi mai multe de vedete. Manelistul nu a făcut declarații, înainte de a intra la audieri.

UPDATE. Elis Armeanca nu s-a prezentat la audieri și încă nu a fost găsit de anchetatori pana în acest moment, spun surse judiciare pentru Libertatea.

Totodată, Oreste teodorescu va fi audiat luni, ca martor, în același dosar.


Designerul Răzvan Ciobanu și fosta sa colegă de platou de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, femeia de afaceri Raluca Bădulescu, au fost primele VIP-uri care au dat declarații în calitate de martori, joi, la sediul DIICOT Ploiești, într-un megadosar de trafic de droguri. La ieșirea de la sediul DIICOT Ploiești, cei doi nu au vrut să comenteze.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Libertatea că cei doi au fost citati pentru a se prezenta la audieri, iar aceștia nu se numără printre persoanele ale căror nume apar în dosarul „stupefiante pentru VIP-uri” și la domiciile cărora procurorii au descins în căutarea de probe.

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava
Recomandări

PNL și PSD s-au unit în operațiunea de spălare a lui Gheorghe Flutur. Operașiunea psihologică de Suceava

 

La ieșirea de la audierile de la DIICOT, unde au petrecut mai bine de o oră, niciunul dintre cei doi oameni de fashion nu a dorit să comenteze situația în care se află și motivele pentru care au fost chemați la Ploiești pentru a da declarații.

Dosarul „stupefiante pentru VIP-uri” a explodat, joi dimineață, la DIICOT Ploiești. Manelistul Elis Armeanca ar fi suspectat de trafic de droguri de mare risc și a fost citat vineri la DIICOT. În dosar este vizat un anume Adrian Cărbunescu, zis Max, care vindea stupefiante personajelor din lumea bună a Capitalei.

Close
Închide
  Close