Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Incendiu în Sun Plaza |Șase persoane au ajuns la spital, după ce mai multe mașini au ars în parcarea subterană. Cum arată locul din care a izbucnit focul

Un incendiu a izbucnit în această duminică, în jurul orei 16.00, la centrul comercial Sun Plaza din Sectorul 4, informează ISU-BIF.

De Dragoș Tănase, Daniel Stanciu,

UPDATE 18:39| Un total de 6 persoane au fost afectate de incendiul de la subsolul parcării. Patru persoane cu expunere la fum, o persoană a suferit un atac de panică iar cealaltă acuză dureri toracice.

În acest moment, Inspectoratul pentru Situații de Urgență București permite oamenilor accesul la parter și nivelul -1 pentru recuperarea mașinilor.


UPDATE| Patru persoane au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”. Cei patru au suferit expunere la fum în urma incediului izbucnit în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza, informează ISU-BIF. Inițial, autoritățile au anunțat că trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.


Mall-ul a fost imediat evacuat și multe echipaje de pompieri au intervenit la fața locului și au reușit în scurt timp să stingă flăcările.

Focul a izbucnit la nivelul -2 al parcării subterane, de la un autoturism, fiind afectate și alte două mașini.

Potrivit sursei citate, parcarea și centrul comercial s-au umplut de fum. Trei persoane intoxicate cu fum au fost transportate la spital.

Evacuarea s-a realizat în mod coordonat, cu forțe ISU, dar și de Politie și Jandarmerie, alături de agenții de pază din mall.

Totodată, prin intermediul difuzoarelor, sunt transmise mesaje vocale de evacuare.

Totuși, potrivit Antena 3, clienții au fost îndemnați să își lase mașinile în parcare, până la evacuarea fumului, dar cei mai mulți încearcă să plece cu autoturismele din mall și s-a creat haos la ieșire.

FOTO: ISU-BIF

Close
Închide
  Close