MENIU CAUTĂ
27 Iul. 2001 21:00

Surpriza!

Distribuie

In proba de 200 metri liber, Camelia Potec a reusit sa urce patru locuri fata de clasarea la Olimpiada de la Sydney
O vorba romaneasca spune ca iepurele sare de acolo de unde nici nu te astepti. Asa s-a intamplat si ieri, la Campionatele Mondiale de natatie ce se desfasoara la Fukuoka.
Camelia Potec, multipla medaliata la Europenele de la Helsinki, a facut o cursa foarte buna in proba de 200 metri liber, aducand delagatiei Romaniei a treia medalie la actualele intreceri mondiale. Chiar daca a inotat pe culoarul al doilea, avand al cincilea timp dupa semifinale, braileanca a fost entuziasmata pe ultima lungime a bazinului, unde a reusit sa revina spectaculos si sa urce pe podium. Cu un pic de noroc, Camelia putea sa smulga argintul, despartind-o numai sapte sutimi de secunda de treapta a doua. Timpul ei a fost 1:58,85, intr-o cursa ce a fost castigata de Giaan Rooney.
A doua bucurie a zilei a fost adusa de campioana olimpica si mondiala Diana Mocanu, cea care a reusit sa se califice in finala probei de 100 metri spate, cu al doilea timp (1:01, 26), fiind devansata doar de britanica Nathalie Coughlin (1:00,91). De altfel, specialistii apreciaza ca intre cele doua inotatoare se va da lupta pentru aurul mondial, finala fiind programata azi.
A treia reprezentanta a Romaniei in reuniunea de ieri a fost Beatrice Caslaru, la 200 metri mixt. Din nefericire, ea a dezamagit si nu a terminat decat pe locul al cincilea (2:13,78), intr-o proba de care delegatia isi lega sperantele pentru o medalie. Surpriza a fost victoria americancei Martha Bowen (2:11,93) in fata campioanei olimpice Iana Klocikova. (Maximilian Hartung)

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii