De Daria Maria Diaconu,

Adriana Edwards este o tânără care lucrează ca chelneriță la restaurantul Dennys din Galveston, SUA.

De curând, aceasta le-a povestit unor clienți pe care i-a servit la restaurant că strânhe bani pentru a-și putea cumpăra o mașină, dat fiind că pentru a ajunge la serviciu și înapoi acasă merge pe jos 22 de kilometri în fiecare zi. Astfel, tânăra petrece cinci ore pe drum.

Clienții respectivi, un cuplu care a preferat să-și păstreze anonimatul, au fost impresionați de povestea Adrianei și au decis să-i întindă o mână de ajutor, notează sinembargo.mx.

La câteva ore după ce au părăsit restaurantul, cei doi s-au întors fcu o surpiză pentru chleneriță – un automobil seond-hand Nissan Sentra 2011, pe care i l-au făcut cadou acesteia.

În momentul în care a văzut mașina, Adriana Edwards a izbucnit în plâns, nevenindu-i să creadă că i se întâmpla așa ceva.

Clienții respectivi i-au cerut Adrianei doar să sară și ea în ajutor atunci când o persoană va avea nevoie.

„Încă nu-mi vine să cred, mi se pare că visez. Mă tot uit pe fereastră ca să văd dacă mșina este încă acolo”, a declarat Adriana Edwards.

FOTO: KTRK-TV

Citeşte şi:

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale: „M-a lovit în abdomen. Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”

Așa se nasc mogulii din sănătate. Medicii din secția lui Alexandru Checheriţă descriu atmosfera ”de teroare” din clinica falsului profesor

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor