Fane Văncică era căutat de 3 zile și a fost depistat seara trecută de polițiști pe Aeroportul Otopeni, când se întorcea din Italia.

„În seara de 1 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, la punctul de trecere a frontierei de pe Aeroportul Henri Coandă București a fost oprit un bărbat, în vârstă de 37 de ani, de către polițiști din cadrul Poliției de Frontieră, ce se aflau în efectuarea serviciului”, a transmis în această dimineață Poliția Capitalei.

Fane Văncică a fost predat polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16, care, în baza unui mandat de aducere, l-au condus la sediul Secției, unde a fost audiat în dosarul penal în care se fac cercetări pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

De asemenea, oamenii legii i-au readus la cunoștință măsurile prevăzute de ordinul de protecție provizoriu, emis în data de 30 august, împotriva acestuia.

Astăzi, polițiștii vor solicita instanței emiterea unui ordin de protecție extins, pentru o perioadă de 6 luni.

În filmarea care a circulat pe rețelele de socializare, Fane Văncică o lovește pe iubita lui de mai multe ori cu piciorul – în cap, în spate și în abdomen, în timp ce femeia stă întinsă pe jos, în genunchi. La un moment dat, el toarnă o găleată de apă în capul femeii. Filmarea a fost realizată în luna mai a acestui an.

Dupa apariția imaginilor, polițiștii s-au autosesizat și au deschis dosar penal, iar ulterior a fost emis un ordin de restricție de cinci zile împotriva lui.

Interlopul și-a recunoscut fapta, spunând că „era beat și nu și-a luat nici pastilele”, alături de mai multe declarații despre violență împotriva femeilor, într-un video publicat tot pe TikTok.

Fane Văncică, pe numele său adevărat Cami Niță, a ajuns cunoscut după ce l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, acum 10 ani, faptă pentru care a primit 5 ani şi 6 luni de închisoare.

Urmărește-ne pe Google News