MENIU CAUTĂ
20 Apr. 2018 11:29 , de Mihaela Grădinaru

Suspectul crimei din Toderiţa, reţinut pentru omor calificat săvârşit prin cruzimi

Distribuie

Bărbatul care ieri seara şi-a omorât vecinul, din gelozie, în localitatea braşoveană Toderiţa, a fost reţinut de poliţişti şi va fi cercetat pentru „omor calificat săvârşit prin cruzimi“. Agresorul şi-a lovit victima cu un patent, cu pumnii şi picioarele, apoi l-a împins într-un şanţ, l-a acoperit cu crengi şi i-a dat foc.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, astăzi, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul C.I sub aspectul comiterii infracţiunii de ”omor calificat”, săvârșit prin cruzimi. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.

„Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că, în ziua de 19.04.2018, în jurul orei 17:30, în timp ce se afla în apropierea domiciliului său din comuna Mândra, sat Toderiţa, jud. Braşov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul C. I. i-a aplicat vecinului său T.V.-I. mai multe lovituri în zona capului şi peste spate cu un patent, cu pumnii şi picioarele, după care, profitând de faptul că victima nu se mai putea împotrivi, a împins-o în şanţul de pe marginea drumului, a acoperit-o cu mai multe crengi şi i-a dat foc, provocându-i la scurt timp decesul”, a precizat Adrian Aldea, procuror şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Se pare că teribila crimă s-a petrecut pe fondul geloziei, agresorul bănuid că vecinul avea o relaţie cu soţia lui.


Citește și: Retrocedare de 25 de hectare în Sectorul 2. Stadionul echipei Juventus Colentina și Parcul Motodrom rămân la Primăria Capitalei, proprietarul va fi despăgubit

 

Citește mai multe despre Crima, omor calificat și suspect pe Libertatea.

Comentarii