MENIU CAUTĂ

Primăria Capitalei le oferă premii în bani și tabere internaționale elevilor cu nota 10 la Bacalaureat și la Evaluarea Națională

Distribuie

Tabere și bani pentru elevii cu 10 la Bacalaureat și la Evaluarea Națională. Primăria Capitalei va acorda diplome In Honoris, tabere internaționale și premii în bani elevilor care au obținut media zece la Bacalaureat și la Evaluarea Națională, precum și șefilor de promoție din liceele bucureștene.  

„Vom acorda diplome In Honoris, tabere internaționale și premii în bani pentru elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat și cel de Evaluare Națională, precum și șefilor de promoție din liceele bucureștene.

Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, premiază elevii care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat și cel de evaluare națională în acest an școlar și șefii de promoție din liceele bucureștene.

Acest eveniment are ca scop recunoașterea efortului, rezultatelor și valorii elevilor bucureșteni care au obținut note de excepție la Bacalaureat și Evaluarea Națională, precum și șefilor de promoție din liceele bucureștene. Vom acorda acestor tineri atât diplome In Honoris – cea mai înaltă distincție oferită de Municipalitate, precum și tabere internaționale și premii în bani. Ne dorim astfel să onorăm rezultatele de excepție înregistrate de acești elevi în anul școlar care tocmai a trecut și să le arătăm cât prețuim eforul pe care l-au depus zi de zi. Trebuie să ne prețuim valorile și să facem tot ce ne stă în putință să le arătăm că munca lor este recunoscută și răsplătită”, a scris primarul Capitalei, Gabriela Firea, pe pagina sa oficială de Facebook.

Chiar dacă nu sunt din București, iată două exemple de copii care au reușit să ia 10 pe linie, la ambele probe de la Evaluarea Națională:

Citește și: COD PORTOCALIU de caniculă! Temperaturile vor urca până la 40 de grade Celsius

 

 

 

Citește mai multe despre Bacalaureat, Evaluare Națională, premii și tabere pe Libertatea.

Comentarii