MENIU CAUTĂ
21 Oct. 2014 15:56

Tablete româneşti ieftine şi bune

Distribuie

N-ai suficienţi bani pentru a-ţi cumpăra o tabletă renumită în toată lumea? Îndreaptă-ţi atenţia şi spre companiile româneşti care au creat variante ieftine şi bune ale acestui gadget. Principalul avantaj al tabletelor care apar sub un brand românesc e preţul, însă, mai nou, aceste dispozitive se remarcă şi printr-o creştere a calităţii designului şi a construcţiei, dar şi a platformelor hardware utilizate.

Quattro 3G

Punctul forte al tabletei Evolio Quattro 3G e reprezentat de conectivitatea 3G+, oferind posibilitatea utilizatorului de a fi în permanenţă legat' la internet cu ajutorul unei cartele SIM standard. Tableta cu GPS Evolio Quattro 3G permite transferuri de date la viteze de până la 21 Mbps download şi 5,76 Mbps upload. Ai astfel acces la un volum mare de date şi informaţii, dar şi la diverse alte modalităţi de comunicare.

X10 Fusion

Tableta X10 împreună cu tastatura dedicată reprezintă îmbinarea între util şi plăcut, putând fi utilizată atât pentru vizionarea de filme sau pentru jocuri, dar mai ales pentru sarcini legate de serviciu: editare texte, tabele, grafice. Tableta e ideală şi pentru susţinerea prezentărilor de afaceri, putându-se conecta la ecrane mai mari prin HDMI sau prin Wi-Fi Display. Evolio X10 mai dispune şi de două camere foto,

Revo R75

X7 cu 16 GB – Această tabletă stă foarte bine la capitolele ecran, procesor, dimensiuni şi echipare software. E dotată cu unul dintre cele mai performate ecrane de 7', fiind bazat pe tehnologia IPS Super HD, având o rezoluţie de 1280×800, cu o densitate de pixeli de 216 ppi (pixel per inch), mult mai mare decat majoritatea tabletelor de 7' de pe piaţă. Se apropie de ecranul Retina, de pe Ipad Air, care are o densitate de 264 ppi.

Impera i10G

Tableta rulează sistemul de operare Windows 8.1 şi are 3G integrat. Cu Impera i10G îţi poţi salva toate documentele, fotografiile sau filmele fără să ai problema spaţiului. Dispune de o memorie Flash de 32GB, care poate fi extensibilă cu un card microSD de până la 64GB. Memoria RAM este de 2GB DDR3. Ai la dispoziţie şi un spaţiu de stocare de 1TB prin Cloud Storage.

Viva H8 Plus

Display-ul IPS de 8' îţi oferă un unghi larg de vizualizare şi imagini în culori naturale. Rezoluţia de 1280 x 800 px oferă claritate fotografiilor, videoclipurilor şi documentelor. Cele mai noi jocuri şi aplicaţii rulează cursiv şi rapid. Memoria internă de 16 GB, extensibilă printr-un card microSD de până la 32 GB, asigură spaţiul necesar pentru stocarea imaginilor, filmelor şi muzicii.

Impera i8

Construită în jurul procesorului Intel Quad Core, tableta rulează sistemul de operare Windows 8.1 with Bing şi îţi pune la dispoziţie Office 365 Personal, fiind excelentă atât pentru productivitate portabilă, cât şi pentru distracţie. Profită de spaţiul de stocare în cloud de 1 TB per subscripţie. Ecranul IPS luminos cu unghiuri de vizualizare largi oferă culori puternice.

Revo R75

O tabletă destinată tinerilor, special creată pentru cei care îşi doresc un gadget simplu, practic şi uşor de utilizat. Dispune de un display LED de 7 inch cu rezoluţie 1024 x 600 px, un procesor quad-core de 1 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spaţiu intern de stocare, şi un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.2 JellyBean.

Revo R93G

Prima tabletă 3G cu dual- SIM din gama de produse E-Boda. Cu dublă funcţionalitate, dispozitivul Revo R93G poate fi folosit cu uşurinţă atât ca telefon, cât şi ca tabletă, integrând două sloturi SIM ce pot fi utilizate simultan pentru voce şi pentru date mobile, inclusiv cu numere de la operatori diferiţi. Astfel, utilizatorii îşi pot personaliza planul tarifar şi opţiunile de comunicare.

Revo R95

Dispune de un display de 7.85 inch cu rezoluţie 1.024 x 768 pixeli, un procesor Cortex A7 Dual- Core de 1 GHz, 1 GB memorie RAM, un GPU Mali 400, o cameră foto principală, de 2 megapixeli, şi o cameră foto secundară, de 0.3 megapixeli. Modelul Revo R95 are procesor la 1GHz, o autonomie de 4 ore în modul de lucru, dar şi un procesor grafic pentru jocuri şi multimedia.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Maria Ciobanu e conștientă că i s-a degradat vocea. „Ăsta e cursul vieții”
Comentarii