De Livia Lixandru,

Joi, pe 17 octombrie 2019, trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu va fi dus la Teatrul Bulandra, acolo unde iubitorii filmului vor putea să-i aducă ultimele omagii. Tot joi, la ora 18:00, va avea loc o slujbă de priveghi făcută de preoții de la Biserica Sf. Gheorghe Nou.

Vineri, 18 octombrie, la ora 9:30, Tamara Buciuceanu va fi condusă pe ultimul drum la Biserica Sf. Gheorghe Nou, din centrul Capitalei, urmând ca la ora 13:00 aceasta să fie îngropată la Cimitirul Sfânta Vineri, potrivit anunțului făcut de preotul dr. Emil Nedelea Cărămizaru, parohul Bisericii Voievodale Sf. Gheorghe Nou, citat de Observator.tv.

Tamara Buciuceanu Botez a murit la vârsta de 90 ani, iar anunțul a fost făcut de spitalul Elias, acolo unde aceasta era internată de ceva timp. Actrița supranumită „Doamna comediei românești” a lăsat o moștenire neprețuită teatrului și filmului din țara noastră.

Citeşte şi:

Mulțumesc rasiștilor români că au dispărut de pe stadion și au lăsat copiii în locul lor!

A sugrumat trei femei cu mâinile goale, apoi a vândut heroină în pușcărie, dar instanța l-a eliberat, printre altele, pentru „Programul de prevenție primară a violenței domestice”

Actrița Tamara Buciuceanu Botez a murit la vârsta de 90 de ani: „Când nu veți mai mirosi flori de câmp pe scenă seara / Poate vă veți întreba atunci: unde-o fi plecat Tamara?”

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”
GSP.RO

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile