De Iulian Budușan,

Un bărbat a fost bătut până la inconştienţă de mai mulţi agenţi de pază, după ce l-a înjunghiat pe unul dintre ei. Bărbatul înjunghiat şi-a chemat colegii să-l ajute, iar agenţii de pază au început să-l lovească cu pumnii, picioarele şi cu bastoanele telescopice până când victima a leșinat.

Conform referatului de arestare întocmit de procurorul Pavel Palcu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Răzvan Copăceanu l-a înjunghiat, în dimineața zilei de 29 decembrie 2019, în urma unui conflict cu una dintre angajatele din localul ”Aladio”, pe unul dintre bodyguarzii firmei DEY BODYGUARD INTERNATIONAL 2012 SRL. Acesta a vrut să-l scoată afară pe Copăceanu, iar acesta l-a rănit cu mai multe lovituri, cu un cuțit pumnal tip box, fiind necesară internarea de urgență a victimei la spital. Copăceanu a fugit de la locul incidentului și a fost descoperit în centrul orașului de colegii celui agresat.

Imaginile suprinse de camera de supraveghere arată că, în numai șase minute, Răzvan Copăceanu a încasat 51 de lovituri cu bastoane telescopice, picioare sau pumni în cap, peste glezne, degete, în ficat sau coaste. Până acum, niciunul dintre agresori nu a fost pus sub acuzare, deși anchetatorii au aceste imagini din 29 decembrie 2019. Cel bătut cu bestialitate, Răzvan Copăceanu, a fost, inițial, arestat în 31 decembrie 2019 sub acuzația de tentativă de omor, iar ulterior măsura preventivă a fost înlocuită cu arestul la domiciliu.

Citeşte şi:

Clanurile care și-au tăiat picioarele se amenință reciproc: „Nu mai stăm la discuție, trebuie să omorâm! Altfel, ne omoară ei!”

Viața fără supermarket: o româncă și un spaniol emigrat în România îi învață pe oameni ce plante sălbatice să culeagă ca să se hrănească: „Pădurea e casa noastră, nu orașul”

Accident incredibil în Canada: sute de mașini implicate, morți și zeci de răniți

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit
GSP.RO

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur