Mergi direct la conținut »
Un tânăr din Vaslui care a vrut să-și violeze vecina, internat într-un centru de reeducare. Femeia e mama a trei copii și se teme pentru viața lor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr din Vaslui care a vrut să-și violeze vecina, internat într-un centru de reeducare. Femeia e mama a trei copii și se teme pentru viața lor

Un tânăr din Vaslui care a vrut să-și violeze vecina, internat într-un centru de reeducare. Femeia e mama a trei copii și se teme pentru viața lor

Decizie uluitoare în cazul unui tânăr din Vaslui care a vrut să-și violeze vecina, sub privirile celor trei copii ai femeii. Magistrații Judecătoriei Vaslui au decis ca adolescentul de doar 17 să fie internat într-un centru de reeducare timp de un an și să-i plătească victimei daune morale în valoare de 10.000 de lei.

După ce a aflat despre decizia instanței, Diana, o femeie de 27 de ani din satul Iaz, a spus că îi este teamă pentru viața celor trei copii ai săi. Aceștia au asistat îngroziți la momentul în care mama lor a fost bătută cu sălbăticie, scrie vremeanoua.ro.

Cel care a batjocorit-o pe femeie este un Daniel, un adolescent de doar 17 ani. Cu mintea întunecată din cauza alcoolului, băiatul a bat buzna, dis de dimineață, în casa vecinei sale, pe care a vrut s-o violeze. Femeia a încercat să se opună, însă agresorul i-a rupt hainele de pe ea și a snopit-o în bătaie. La scena înfiorătoare au asistat cei trei copii minori ai săi.

„A început să dea cu pumnii numai în cap, am început să țip. Aveam băiatul cel mare, de 9 ani, în camera de alături. Dormea. Am început să țip că mă omoară. Copilul s-a trezit și se uita la el cum mă lovea cu pumnii în cap și peste față. Am strigat la copil să fugă afară și să strige după ajutor că mă omoară în casă”, a mărturisit victima.

Ce a decis instanța în cazul unui tânăr din Vaslui care a vrut să-și violeze vecina

O fetiță de șase ani și fratele ei mai mic, în vârstă de trei ani, au văzut cum mama lor a încasat zeci de lovituri. După ce și-a bătut cu bestialitate vecina, băiatul a fugit de la fața locului pe un geam pe care l-a spart.

Magistrații Judecătoriei Vaslui au hotârât ca adolescentul să fie internat timp de un an într-un centru de reeducare, iar părinții săi să achite daune morale, în valoare de 10.000 de lei. Victima susține că este pedeapsa este una blândă.

„Nu înțeleg acum de ce este în libertate mai ales că, dacă nu aveam băiatul cel mare care să iasă după ajutor, poate că eram moartă la ora aceasta”, a povestit Diana, cu lacrimi în ochi.

sursă foto: vremeanoua.ro

Close
Închide
  Close