Un tânăr de 19 ani care a dispărut în mare, duminică după-amiază, în staţiunea Costineşti, este căutat de elicopterul SMURD, dar şi de ambarcaţiuni de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, de la Garda de Coastă şi de la Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omenești pe Mare (ARSVOM).

Pe de altă parte, un bărbat de 67 de ani s-a înecat la Constanţa

“Am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane de 19 ani dispărute în mare în staţiunea Costineşti. Forţele alocate de îndată sunt: elicopterul SMURD care survolează zona, scafandrii din cadrul inspectoratului cu o ambarcaţiune, de asemenea, două ambarcaţiuni de la Garda de Coastă şi ARSVOM şi avem la faţa locului şi un echipaj de prim ajutor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica. 

Este vorba despre un tânăr de 19 ani din judeţul Călăraşi. De asemenea, cadrele medicale de la ISU Dobrogea au intervenit duminică la un bărbat scos din mare de către salvamari, în municipiul Constanţa, aflat în stop cardiorespirator.

Echipajele medicale i-au făcut manevrele de resuscitare pe plajă şi au reuşit să-l scoată din stopul cardiorespirator. El a fost transportat la ambulanţă, dar aici i s-a făcut din nou rău.

Echipajul medical i-a făcut din nou manevre de resuscitare, mai bine de 50 de minute, în ambulanţă, dar, din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat, constatându-se decesul.  Victima avea 67 de ani şi era din Constanţa.

Citeşte şi:

Deputatul Emanuel Ungureanu a filmat “cocina” din subsolul Spitalului Judeţean Târgu Mureş, devenit circuit COVID. “Aici își schimbă hainele un medic care merge pe secție”

Un urs a fost condamnat la moarte în Italia, după ce a atacat drumeții. Activiștii doresc suspendarea execuției

Acuzații grave la adresa Spitalului Floreasca, lansate de familia fostului regizor Octavian Fulger, de la Teatrul Nottara, după moartea acestuia: “Mi-a spus că a fost brutalizat”. Reacția spitalului

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI