De Petre Dobrescu,

Bernie, al cărei caz a fost făcut public de Alexandra Furnea, supraviețuitoare Colectiv, ar fi luat o bacterie nosocomială din Spitalul de Arși, Clostridium. A fost externată cu răni infectate, iar sora ei a fost sfătuită s-o ungă pe răni cu… unguent cu gălbenele.

Bernie în timp ce este transporată la spital. Sursă foto: Facebook Alexandra Furnea Citeşte întreaga ştire: UPDATE| Tânăra de 21 de ani externată prea devreme din spitalul de arși se află la terapie intensivă

Acum se află la Terapie Intensivă în Spitalul Județean Arad, în stare gravă. “Din păcate, starea lui Berni este proastă”, scria Alexandra Furnea în postare.

Marius Bota, cumnatul tinerei de 21 de ani, a declarat în emisiunea “Adriana Nedelea LA FIX” că familia se gândește s-o transfere într-un spital din străinătate, cel mai probabil în Ungaria, însă s-a lovit de problema banilor.

Am fost azi la Casa de Asigurări de Sănătate din Arad și mi s-a spus că indiferent cât costă tratamentul afară, noi, în funcție de cât cotizăm, putem să decontăm maximum 7.000 de lei. Din punctul meu de vedere, e zero barat.

Marius Bota, cumnatul tinerei:

Care ar fi soluțiile, în acest caz?

Ori o sponsorizare, ori, în ultima instanță, un împrumut la bancă. Nu avem alte variante, din păcate.

Marius Bota, cumnatul lui Bernie:

Starea lui Bernie, susține Marius Bota, e acum un pic mai bună decât la internare. Analizele făcute până acum au fost neconcludente.

Rănile lui Bernie

Bernie e putin mai OK, dar nu mănâncă. A vomitat de două ori de azi dimineață și a avut un scaun diareic. Azi noapte s-au recoltat analize, dar toate au ieșit negative. Medicul mi-a promis că le repetă azi. Și la București, primele analize au ieșit negative la Clostridium, apoi au ieșit pozitive. Așteptăm.

Marius Bota:

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX | Sclav la 12 ani! Cămătarii au cerut un copil în contul unei datorii și părinții l-au dat. DGASPC Mureș: „În urma articolului din Libertatea, am făcut azi o investigație”

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce

România, audiată de CEDO pentru că nu recunoaște cuplurile de același sex

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 27 februarie 2020. Berbecii au parte de o zi destul de tensionată
HOROSCOP

Horoscop 27 februarie 2020. Berbecii au parte de o zi destul de tensionată