MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 17:48

Tânără din Italia, condamnată la închisoare după ce a jijnit românii. Ce a scris pe contul de socializare

Distribuie

Tânără din Italia, condamnată la închisoare după ce a jignit românii. Fata, în vârstă de 19 ani, a postat pe contul de socializare, în urmă cu ceva timp, un mesaj ce a stârnit controverse în mediul virtual. Mai mult, ea s-a ales cu patru luni de închisoare.

Michela Bartolotta va face patru luni de închisoare pentru că a jignit poporul român după ce a scris în 2014, pe pagina sa de Facebook, că: „Eu și poporul român nu ne vom înțelege bine niciodată, printre îngrijitoare în depresie și alte elemente urât mirositoare, necivilizate și needucate”.

În vârstă  atunci de 19 ani, italianca a reușit prin postarea sa să indigneze comunitățile de străini din Padova și a atras și atenția Justiției, iar tânăra a fost acuzata de distribuirea unor idei de ură rasială si etnică.

Postarea a fost ulterior ștersă și tânăra, (câștigătoare a mai multor concursuri de frumusețe – Miss Muretto 2012 și Miss Bikini 2015) a încercat să-și justifice reacția spunând că a fost un moment cauzat de stresul cotidian, însă a fost prea târziu.

Tatăl fetei și-a cerut scuze prin intermediul presei locale din Padova și a anunțat că la firma pe care o deține angajează 10 străini.

Dar magistrații nu au fost iertători cu tânăra care a câștigat mai multe concursuri de frumusește, inclusiv  Miss Muretto 2012 și Miss Bikini 2015, și au condamnat-o în baza unei legi din 1993, care condamnă xenofobia.

Sentința a fost dată de Tribunalul din Padova după patru ani, pe baza unei legi din 1993. Și cei care au apreciat postarea riscă penalizări din partea autorităților.


Citește și: EXCLUSIV. Zeci de probe ADN sunt în lucru în cazul fetiței violate și ucise la Baia Mare. Tuturor persoanelor audiate le-au fost recoltate probe biologice


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii