De Răzvan Mihalașcu,

În stare de șoc, mama Gabriellei a povestit că fiica ei tocmai îi dusese pe cei doi băieți, de 6, respectiv doi ani, la casa lui fostului ei iubit. De dragul micuților, tânăra păstra legătura cu William Bayles, tatăl copiilor, deși se despărțise de el în urmă cu un an pentru a scăpa de relația abuzivă, notează Daily Mail.

„Să fiu sinceră. A fost o relație zbuciumară între ei. Gaby a încercat de mai multe ori să se departă de William, dar a vrut să păstreze o relație amiabilă de dragul băieților”, a povestit Rosario Gutierrez Garcia, mama tinerei, conform sursei citate.

Momentul în care Gabriella a fost ucisă a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini, tânăra poate fi văzută în timp ce își duce în brațe băiețelul cel mic și îl ține de mână pe fiul cel mare, în drum spre casa fostului iubit din orașul San Antonio. În tot acel timp, actualul iubit, tatăl copilului nenăscut, aștepta în mașină.

Gabriella era însărcinată în opt luni / foto: mysanantonio.com

Mai apoi, Gabriella a fost împușcată mortal de fostul iubit. William Bayles a fost transportat la spital în stare critică, după ce a încercat să se sinucidă.

Potrivit Daily Mail, cei doi copii ai Gabriellei au văzut cum mama lor a fost ucisă. Pentru că au asistat la crimă, minorii urmează să primească consiliere psihologică pentru a trece peste trauma suferită.

Îndoliată, mama Gabriellei a mărturisit că voia să organizeze la sfârșitul săptămânii o petrecere pentru bebelușul ce urma să vină pe lume peste o lună, însă acum ea se pregătește de înmormântare. Femeia spune că

După despărțirea de fostul iubit, tânăra a încercat să-și refacă viața. De curând, Gabriella terminase un curs și urma să primească certificarea pentru a deveni estetician autorizat.

Sursă foto: Facebook

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați