Mergi direct la conținut »
Tânărul din Gorj înjunghiat de un prieten, la beție, a murit. Agresorul îl filmase în agonie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tânărul din Gorj înjunghiat de un prieten, la beție, a murit. Agresorul îl filmase în agonie

Tânărul din Gorj înjunghiat de un prieten, la beție, a murit. Agresorul îl filmase în agonie

Tânărul din Gorj înjunghiat de un prieten, la beție, a murit. Un tânăr din Târgu-Jiu, județul Gorj, şi-a înjunghiat un prieten în inimă, în urmă cu două săptămâni, apoi l-a filmat în agonie.

Cristi Dumitru (FOTO), cunoscut ca Pascolo, era internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, încă din seara de 15 februarie, când prietenul său Cristofer Laza l-a înjunghiat cu un cuţit tip baionetă cu lama în lungime de 23 cm, informează pandurul.ro.

Scandalul a fost unul spontan, pe fondul consumului de alcool, iar agresorul a surprins prin faptul că și-a filmat victima agonizând și a trimis filmarea prietenilor, după care a sunat la 112.

VEZI AICI IMAGINILE ȘOCANTE!

”Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că, în seara zilei de 15 februarie 2018, în timp ce Laza Alexandru-Cristofer se afla în apartamentul său situat în municipiul Târgu-Jiu, împreună cu persoana vătămată D.I.C., urmare a unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, l-a înjunghiat pe acesta din urmă cu un cuţit tip baionetă cu lama în lungime de 23 de centimetri şi lăţimea de doi centimetri, în zona pieptului. După comiterea agresiunii, inculpatul Laza Alexandru-Cristofer a apelat singur numărul de urgenţă 112, de pe telefonul său şi a recunoscut că a înjunghiat persoana vătămată”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

FOTO: Pandurul.ro


CITEȘTE ȘI… FOTO | #AllForJan. Articolul nepublicat de jurnalistul slovac Ján Kuciak, ucis în propria casă

#AllForJan. Poziția oficială a redacției la care lucra jurnalistul Jan Kuciak

#AllForJan. Ce se știe despre jurnalistul Jan Kuciak și iubita lui, executați în propria casă


Close
Închide
  Close