De Valentina Postelnicu,

„Eu nu mi-am schimbat gânduriele ( în privinţa unei condidaturi la alegerile prezidenţiale, nr). Anunţul lui Dragnea, nu l-am înţeles ca un anunţ al candidaturii, noi ne-am făcut un plan pentru o candidatură comună, după alegerile pentru PE şi cel mai important, să încercăm să găsim cea mai bună soluţie pentru un candidat care să fie capabil să îl bată pe Iohannis şi că unească România, să nu continue cu această dezbinare”, a spus preşedintele ALDE.

Călin Popescu Tăriceanu a menţionat că, în turneul făcut prin ţară, colegii din partid i-au cerut să candideze la alegerile prezidenţiale.

„Eu, cu colegii mei, nu am discutat în mod special în legătură cu această ştire, şi pe unde am fost în ţară, colegii m-au îndemnat să candidez. Le-am spus că este important candidatul, cel mai important mesaj pentru colegi este să se mobilizeze la alegerile pentru PE”, a arătat el.

Potrivit lui Tăriceanu, sentinţa anunţată luni, imediat după alegeri, în dosarul lui Liviu Dragnea, reprezintă „un test, pentru a vedea dacă Justiţia şi-a recăpătat sută la sută independenţa”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, într-un interviu acordat Adevărul, că decizia privind o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de la finele acestui an va fi anunţată duminică seara, după ce se vor afla rezultatele scrutinului pentru Parlamentul European. „După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm”, a spus Liviu Dragnea.


Citeşte şi:

Procesul care a împărțit Suedia în două. Copiii de 14 și de 16 ani l-au vânat pe român vreme de trei ore în parc și l-au ucis cu 35 de lovituri, dar au fost salvați de tribunalul care a dat vina pe ficatul bolnav de ciroză al victimei! În căutarea lui Gică (3)

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult