MENIU CAUTĂ
31 Oct. 2017 15:31

Tatal lui Alex Iancu, al 59-lea mort din Colectiv, dezvăluiri șocante din spital. “Lifturi care cară şi mâncare, şi cadavre şi răniţi, şi boală”

Distribuie

Tatal lui Alex Iancu, al 59-lea mort din Colectiv, dezvăluiri șocante din spital, unde fiul lui a murit, desfigurat de flăcări.

Eugen Iancu face dezvăluiri cutremurătoare, la doi ani de la tragedia Colectiv, care a răpit 64 de suflete.

„Când am ajuns, m-a şocat că am văzut o mumie. (…) Când am intrat în salon şi l-am văzut pe Alexandru, am simţit că e mort. Din prima secundă am simţit asta, că el nu mai poate fi recuperat. Era umflat tot, bandajat tot capul. Nici ochii nici nu se vedeau, era un bandaj deasupra. M-a şocat. Nu ştiu… Asta a fost sentimentul meu atunci şi a fost sentimentul pe care l-am avut toată perioada cât am stat pe urmă. Oricât mă rugam, speram, mereu cineva, acolo, în creier, îmi spunea că nu va mai fi. Nu mai are cum”, a declarat Eugen Iancu pentru a1.ro.

Tatal lui Alex Iancu, al 59-lea mort din Colectiv a trăit cele mai cumplite momente

'Am trecut prin toate etapele acolo în spital, inclusiv când cei de la IML l-au luat într-un sac, l-au aruncat pe o targă jegoasă, ordinară, şi l-au dus cu acele lifturi mizerabile, lifturi care cară şi mâncare, şi cadavre şi răniţi, şi boală. Şi ne întrebăm de unde bacterii? De unde mizeria asta în spitale: mizeria fizică şi marea mizerie umană?  După ce a murit, am aprins o candelă, erau pregătite mai multe, am stat cu el câteva minute, toată lumea se foia, pentru că voia să elibereze odată salonul, am simţit dorinţa aia de a scăpa odată, medicii păreau sătui să se mai ocupe de nişte cazuri pierdute. Le vedeam lacrimile doctorilor atunci când mă vedeau, pentru că ei ştiau că Alex va muri. De fapt, copiii ăştia au murit de mult, erau doar susţinuţi de aparate', a mai spus tatal lui Alex Iancu.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii